Labyrinth - kreslený dungeon z ateliéru osamelého dizajnéra

Správny dobrodruh ale z labyrintu neuteká. Správny dobrodruh preskúma pôvod labyrintu, pokúsi sa dostať až do jeho skrytého srdca a cestou rozlúšti všetky jeho záhady.

pridal roberto 17.2.2014 o 18:51 pod hry
Labyrinth - kreslený dungeon z ateliéru osamelého dizajnéra

HRY > NOVINKY >

Osamelý dizajnér William Evans prišiel s nápadom pripraviť dungeon vhodný pre deti i dospelých, pre bádateľov a gamerov i pre casualov, ktorí hľadajú nejakú menšiu výzvu. Hra sa začína krátko po tom, čo hráča strčili do podivného žalára. Je stratený, dezorientovaný, zmätený a musí nájsť cestu von. Niekoho môže uspokojiť úspešné zdolanie niekoľkých puzzle úloh a preskákanie diabolských pascí, aby sa čo najrýchlejšie dostal z bludiska von. Správny dobrodruh ale z labyrintu neuteká. Správny dobrodruh preskúma pôvod labyrintu, pokúsi sa dostať až do jeho skrytého srdca a cestou rozlúšti všetky jeho záhady.

Na hráčov, ktorí v sebe nájdu dostatok odvahy a odhodlania k preskúmaniu aj tých najzastrčenejších a najšpinavších kútov labyrintu, čakajú tajné dvere a skryté cesty, ktoré by pri prostom prebehnutí bludiska nikdy neobjavili, a ktoré otvoria hráčovi úplne nové možnosti a nový príbeh, ktorý si napíše on sám.

V prípade úspechu projektu je vraj Evans pripravený pravidelne a zadarmo pridávať nový obsah. Hru pripravuje výhradne pre PC (zatiaľ chýba podpora Windows XP), ale hra by sa časom mohla objaviť aj na iOS a ďalších platformách o ktoré prejavia hráči záujem. Labyrinth by rád prefinancoval cez KickStarter kampaň, je ale možné, že nasadil príliš vysokú cenu. Minimálny vklad, ktorým môžu hráči prispieť a rezervovať si tak kópiu hry je 15 libier, a to je na kreslený, aj keď atmosférou nabitý dungeon, pomerne dosť. Okrem toho má už teraz naplánované vydanie 5-librového DLC s novými časťami labyrintu. Od hráčov však potrebuje dokopy vyzbierať iba £50.000, čo mu ponecháva nádej na úspech, hlavne ak by zverejnil viac z herného obsahu. Šikovnejší z vás si môžu vyskúšať demo, ktoré však kvôli technickým problémom beží iba s DirectX 11 a k jeho spusteniu je potrebné držať sa stručného návodu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19556)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk