Transformers: Rise of the Dark Spark oficiálne potvrdené

Akčná third-person adventúra si odhryzne poriadne sústo, keď sa pokúsi zjednotiť prostredie úspešných filmov Michaela Baya a Cybertron univerzum.

pridal roberto 17.2.2014 o 20:57 pod hry
Transformers: Rise of the Dark Spark oficiálne potvrdené

HRY > NOVINKY >

Activision v spolupráci s hračkárskym gigantom Hasbro dnes odhalil Transformers: Rise of the Dark Spark. Hra bude sprevádzať film Transformers: Age of Extinction a oba tituly by mali zaútočiť spoločne už počas júna. Akčná third-person adventúra si odhryzne poriadne sústo, keď sa pokúsi zjednotiť prostredie úspešných filmov Michaela Baya a Cybertron univerzum. Aj vďaka tomu dostane hráč na výber až 40 hrateľných charakterov.

Mark Blecher, viceprezident Hasbra poznamenal: Transformers: Rise of the Dark Spark spája dva svety našej populárnej série. V tomto roku Transformeri oslávia 30. výročie a táto hra prinesie ďalšiu kapitolu Transformers príbehu, ktorú budú všetci fanúšikovia milovať."

V Transformers: Rise of the Dark Spark sa vydáte na honbu za mocným starovekým artefaktom. Sami pritom rozhodnete, či sa pridáte k vznešeným Autobotom, alebo zločinným Deceptikonom. K hráčom sa vracia aj obľúbený multiplayer režim Escalation. Vlnám nepriateľov budú môcť kooperatívne čeliť maximálne štyria hráči. Vývojári sa rozhodli singleplayer a multiplayer prepojiť pomocou systému odomykania nových postáv, silnejších zbraní, špeciálnych schopností a spotrebných bonusov.

Activision by rád nadviazal na úspešné tituly Transformers: War for Cybertron a Transformers: Fall of Cybertron a vyhol sa sklamaniu, aké priniesol Transformers: Dark of the Moon. Najnovší titul však už nepripravuje High Moon Studios a Activision populárnu značku zveril do rúk štúdia Edge of Reality. Na 3DS verzií pracuje WayForward Technologies.

Activision najnovších transformerov vydá na PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS a PC.





Transformers: Rise of the Dark Spark oficiálne potvrdené  Transformers: Rise of the Dark Spark oficiálne potvrdené  Transformers: Rise of the Dark Spark oficiálne potvrdené
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk