Týždenník - V tieni Ramba

Popularita Ramba zatienila aj nový trailer na Wolfenstein a ohlásenie beta testu pre Doom 4.

pridal saver 23.2.2014 o 19:19 pod hry
Týždenník - V tieni Ramba

HRY > NOVINKY >

Popularita Ramba zatienila aj nový trailer na Wolfenstein spolu s ohlásením beta testu pre Doom 4.  Rambo vyrazil dych asi každému, už len tým, že niekto dokázal pre takúto silnú značku spraviť takto slabú hru  V našej recenzii sme sa na tento titul pozreli bližšie, ale kvalita bola jasná už z gameplay videí a aj zo samotného on-rail štýlu hry. Nemusíme spomínať ani minulé on-rail hry od rovnakých vývojárov. Herný Rambo to mal svoj osud napísaný už pri ohlásení.

Z iných recenzii sme priniesli náš pohľad na nextgen Tomb Raider Definitive edition,  doplnili sme to recenziou na kvalitné DLC pre Last of Us nazvané Left Behind a aj hernú verziu  LEGO Príbehu, ktorá je znovu v kvalite LEGO hier od Travellers Tales a aj NES Remix pre WiiU zhrňujúci staré klasiky na novú konzolu. Nechýbal ani náš magazín.

Z veľkých vecí dostal dátum Wolfenstein, ktorý vyjde v máji, presnejšie 23. pre Európu. Pre predobjednávateľov k tomu pridáva aj nečakaný darček a to beta test Doomu - zatiaľ neohláseného a nešpecifikovaného, ale zrejme nebezpečne sa blížiaceho. Pridanie tohto beta testu je logický krok, keďže samotná hra nemá multiplayer a týmto si môžu výrazne rozšíriť rady kupujúcich.

Prekvapivé odhalenie prišlo z Nemecka a to prvé zábery na Risen 3, ktoré budú čoskoro nasledovať aj detaily. Uvidíme ako kvalitatívne dokáže hra postúpiť vpred. Bližšie sa ukázal aj Order 1886, ktorý však predviedol len malé časti ešte hrateľnosti, ktorá pripomína Gears of War len v Londýne. Z veľkých hier sa odprezentoval aj Kingdom Come Deliverance, ktorý ukázal svoju hrateľnosť a spolu s tým uzavrel svoj kickstarter na 1.1 milióne libier.

Z menších noviniek  - Kojima začal porovnávať MGS Gound Zeroes, na každú platformu a ukazuje hlavne 1080p rozlíšenie pre PS4, konzolu ktorej teraz pri vydaní v Japonsku robí marketing a najnovšie povedal, že PS4 dokáže premeniť to čo bolo doteraz nemožné, na možné.

Stroj, pretvárajúci nemožné na možné, vyšiel v Japonsku včera a vrátil sa tak domov. Krajina však za posledné roky prešla z nadvlády konzol pod nadvládu handheldov a bude zaujímavé sledovať jej predaje a aj záujem hráčov.

Z iných technologických vecí Google ukázal mobil s vloženým Kinectom a teda jeho ďalšou métou je 3D zmapovanie vašich domovov. Pričom mapovať si ich budete vy sami. Samozrejme táto technológia bude mať aj rôzne ďalšie využití a možnosti, ale uvidíme kedy sa pretaví do reality.

Nakoniec Nvidia predstavila svoje nové karty Geforce GTX750, 750 ti z lowend sféry a ukázala aj Titan Black z hiendu. Zatiaľ čo GTX750 karty stoja okolo stovky, Titan ide znovu na tisícku. Je už na vás, či si niektorú vyberiete, ale v každom prípade 750ti za cenu 130 eur nebude zlá voľba, ak nepotrebujete vysoký výkon a nevadí vám v 1080p znížiť detaily na high.

Na záver si ešte zhrňme príbeh Trevora:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk