Galactic Princess - aj takýto projekt dokáže uspieť na KickStarteri

Rady hráčov, ktorým už vôbec nezáleží na grafike, sa neustále rozširujú. Slobodu, originalitu, možnosť naplniť si detské sny i paródiu na ohrané klišé hľadajú vo vesmírnom dobrodružstve.

pridal roberto 24.2.2014 o 19:25 pod hry
Galactic Princess - aj takýto projekt dokáže uspieť na KickStarteri

HRY > NOVINKY >

Ponorte sa do epického vesmírneho dobrodružstva, preskúmajte hlboký vesmír, nájdite princeznú, obnovte mier a vládnite vesmíru. Ako kapitán vašej vlastnej pašeráckej lode získate pre seba a svoju posádku večnú a nehynúcu slávu. Ako to urobíte, to je už na vás. Môžete sa stať obchodníkom, nemusíte sa vyhýbať ani obchodovaniu s drogami a otrokmi, alebo vás možno zlákajú pirátske chodníčky. Do hry sa dostávate uprostred intergalaktického chaosu a so svojou chrabrou posádkou sa vyberiete na honbu za starým mýtom, známym ako "Legenda o galaktickej princeznej".

Svoje medzihviezdne plavidlo si sami poskladáte z jednotlivých externých modulov. Ľubovoľne môžete pospájať motory, generátory štítov, zbraňové systémy, zdravotnícke moduly, výskumné laboratória, skladovacie priestory, riadiace systémy, senzory či dokonca doky pre menšie lode. Je opäť na vás, či sa výsledok vašich snáh bude viac podobať na ťažký krížnik alebo obratnú fregatu.

Pre ovládnutie nepriateľskej lode je potrebné obsadiť ju vlastnou posádkou. Členovia tímu majú niekoľko vlastností, ktoré ich predurčujú k určitému štýlu boja. Je na vás, aby ste ich vybavili strelnými alebo chladnými zbraňami. Pamätajte, že podobne ako figúrky na šachovnici odmietajú pokračovať po zajatí svojho kráľa, aj členovia posádky stratia vôľu brániť loď, ak prídu o svojho kapitána.

Galactic Princess od parížskeho štúdia CECLY je kombináciou retro-futurismu a pop kultúry, pohráva sa s najznámejšími klišé a nebojí sa miešať dramatické a humorne ladené prvky. Napriek skutočne retro vzhľadu (alebo aj vďaka nemu?) princezná s prehľadom uspela vo svojej KickStarter kampani. Momentálne má na konte vyše £23,000. Ak za zvyšných 20 dní dosiahne na 40,000-covú hranicu, pribudnú do hry ďalšie moduly. Za 30,000 pridajú autori do hry aspoň nové rasy mimozemšťanov, zbrane, petov a viac bočných questov. Simultánne sa pripravujú verzie pre Windows, Linux a Mac.





Galactic Princess - aj takýto projekt dokáže uspieť na KickStarteri  Galactic Princess - aj takýto projekt dokáže uspieť na KickStarteri  Galactic Princess - aj takýto projekt dokáže uspieť na KickStarteri
Páči sa mi!






Galactic Princess - aj takýto projekt dokáže uspieť na KickStarteri
PC

Vývoj: CECLY
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk