Steam Early Access čelí pandémií Plague Inc: Evolved

Už ste vo videohrách vyskúšali naozaj všetko? A boli ste už vírusom alebo baktériou?

pridal roberto 27.2.2014 o 16:06 pod hry
Steam Early Access čelí pandémií Plague Inc: Evolved

HRY > NOVINKY >

Plague Inc: Evolved je ďalšou ukážkou, ako môže indie scéna prinášať skutočne neošúchané, neohrané, neprevarené nápady a zabaviť hráčov na desiatky hodín lepšie, než niektoré tituly s mnoho a mnohokrát väčšími rozpočtami. V žánroch simulácií a stratégií ste si už vyskúšali viacero úloh, tentokrát ale nedohliadate na svoje vlastné kráľovstvo, futbalový klub, ani mesto, nie ste ani postavení do úlohy Caesara, generála McArthura ani križiackeho veliteľa či trpasličieho kráľa. V tejto hre ste patogén - choroboplodný zárodok a neuspokojíte sa s ničím iným, než so zničením ľudstva.

Hra ponúka pestrú a naozaj netradičnú paletu "hrateľných charakterov". Na svet sa môže dostať ako baktéria, vírus, parazit, biologická zbraň... k dispozícií máte až 9 odomykateľných možností a každý druh má svoje špecifiká. Pokým vírus neustále samovoľne mutuje a ľuďom sa naň ťažko hľadá liek, biologická zbraň posiela ľudí na onen svet častokrát rýchlejšie, než by ste si sami želali. Každý patogén si môžete ešte pred hrou upraviť tak, aby sa lepšie prispôsobil napríklad mestskému prostrediu, alebo chladným severským zimám. Ďalší vývoj potom nasleduje počas hrania, keď do hry vstupujú ďalšie RPG prvky, ktoré si odomknete za nazbierané body.

Steam Early Access čelí pandémií Plague Inc: Evolved

Hra na PC prichádza z mobilov a štúdio Ndemic Creations sa rozhodlo, že si pri tomto kroku vypomôže Steam programom Early Access, kde je Plague Inc dostupné za 13.99€. Zatiaľ však ponúka iba základný singleplayer režim. Na kompetitívny a dokonca kooperatívny multiplayer si ešte budete musieť počkať, rovnako ako na 14 scenárov a editor, ktorý ponúkne možnosť vytvoriť si vlastný scenár, s vlastným pôvodcom nákazy a vlastnými pravidlami.

Oproti mobilnej verzií už autori zapracovali na grafike, za čo ich PC hráči aj náležite odmeňujú. Plague Inc: Evolved momentálne figuruje na treťom mieste najpredávanejších Steam Early Access titulov, hneď za DayZ a Rust.





Steam Early Access čelí pandémií Plague Inc: Evolved  Steam Early Access čelí pandémií Plague Inc: Evolved  Steam Early Access čelí pandémií Plague Inc: Evolved
Páči sa mi!






Steam Early Access čelí pandémií Plague Inc: Evolved
PC

Vývoj: Ndemic Creations / Ndemic Creations
Štýl: Simulácia
Dátum vydania: 26. máj 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19815)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk