Týždenník - GDC sa blíži

Tesne pred príchodom GDC sa nám ukázal cloudový engine, ale aj rôzne technologické novinky, ktoré budú na konferencii autori prezentovať. Dopĺňala to recenzia na Thiefa, informácie o Watch Dogs a náznak Mafie III.

pridal saver 16.3.2014 o 21:45 pod hry
Týždenník - GDC sa blíži

HRY > NOVINKY >

Tesne pred príchodom GDC sa nám ukázal cloudový engine, ale aj rôzne technologické novinky, ktoré budú na konferencii autori prezentovať. Dopĺňala to recenzia na Thiefa, informácie o Watch Dogs a náznak Mafie III.             

Brigade engine z ktorého je aj titulný obrázok nám naznačuje cloudovú budúcnosť, v ktorej rendering preberú externé servery. Konkrétne pri Brigade pôjde o raytracing, a aj keď jeho reálna aplikácia v hrách zatiaľ nevyzerá nádejne, je to prvý krok. Viac nám predvedú na GDC.

   

Na GDC prídu prakticky všetci ukázať svoje technológie, nahlásený je Crytek, Epic s Unreal Enginom pod Firefoxom, rovnako Microsoft ukáže nové DirectX 12 ako aj indie hry, Nvidia príde s vylepšeným Open GL, AMD s Mantle.  Chýbať nebude ani Oculus Rift od ktorého čakáme finálne VR okuliare, a svoje okuliare má spolu s hrami priniesť aj Sony.

Zo zaujímavých informácii sa objavilo pár noviniek k Mirrors Edge 2, ktoré však zrejme príde až v roku 2016, bude však s otvoreným mestom a aj s multiplayerom. K tomu ďalšia informácia od Take 2 hovorí o najímaní dabingových hercov pre Mafiu III a teda hra nebude ďaleko, možno budeme ohlásenie počuť už na E3. Žiaľ až tak blízko ako sme dúfali nie je Witcher 3, ktorý najnovšie dostal odloženie až na február budúceho roku.

Z nových hier bol ohlásený Angry Birds Epic, RPG bojové pokračovanie Angry Birds ságy, jedinečne vyzerajúci titul minecraftovský Planets 3 už zbiera financie cez kickstarter, a možno sa nám ukázal aj hlavný hrdina Assassins Creed 5 a podobne sme zrejme videli prvé koncepty z novej Forzy. Nakoniec ani tento týždeň sa nezaobišiel bez porovnávania nového a starého Watch Dogs.

Z technológii potešila Nvidia, ktorá predstavila svoju GTX800M sériu čipov pre notebooky, ktorá dvojnásobne zvýši výdrž batérie. Prvé notebooky sa už ukázali a to ako drané Razery, stredný prúd tvorí MSI a prekvapivo lacný s najvýkonnejšou GTX880m bude Asus

Doplnili nám to gamepady každého druhu, videli sme prvý záber na Amazon gamepad ich novej android konzoly, podobne Google kúpilo výrobcov Gamepadov, Valve ukázalo novú verziu Steam gamepadu a Microsoft potvrdil príchod Xbox One gamepadu na PC, kým však príde môžete využiť neoficiálne ovládače na jeho rozbehanie.

Nakoniec u nás dostal recenziu Thief , ktorý sa už nevrátil v pôvodnej forme, zaujímavá bola Pandora First Contact,  pozreli sme sa aj na Resident Evil 4 Ultimate HD, ktorý je príjemnou spomienkou na túto klasiku, a pod sukňu sme s pozreli aj Lightning z Final Fantasy.  Pre skákačkových fajnšmekrov sme tu mali Donkey Kong Tropical Freeze pre WiiU a aj Yoshiho nový ostrov pre 3DS.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19875)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk