Galactic Civilizations III je už dostupné na Steam EA, ale len elitným zakladateľom

Viacerých fanúšikov série nepoteší úvodná cena, štádium skorej alfy a potreba 64-bitového Windowsu 7 alebo 8. Pozrite si aspoň dvojicou trailerov.

pridal roberto 28.3.2014 o 12:34 pod hry
Galactic Civilizations III je už dostupné na Steam EA, ale len elitným zakladateľom

HRY > NOVINKY >

Galactic Civilizations III už dorazila na Steam, ale väčšina z vás urobí lepšie, ak so zakúpením titulu ešte počká. Stardock zatiaľ do hry pozýva iba najväčších nadšencov, ochotných zapojiť sa do alfa testovania titulu, ktorému ešte chýba veľké množstvo dôležitého obsahu.

Aby ste sa stali členom tohto elitného spoločenstva, musíte zaplatiť vstupný poplatok 92,99 €. Aby sme ale boli spravodliví, treba upozorniť, že sa jedná o zakúpenie Founder's Elite Edition, ktorá okrem kópie hry obsahuje aj celoživotné predplatné na všetky DLC, možnosť pomenovať jednu z hviezd, poďakovanie v titulkoch aj na oficiálnom fóre, exkluzívne arty, skladby a ďalšie bonusy priamo od vývojárov.

Alfa verzia zatiaľ obsahuje iba zopár rás, generátor malých a ešte menších máp a iba jediný spôsob dosiahnutia víťazstva - vojenské zničenie nepriateľov. Našťastie však vo finálnej verzií  nebudú chýbať staré známe mechanizmy, starobylé artefakty, dizajnvanie lodí, diplomatické, kultúrne aj vedecké víťazstvá a pokračovanie kampane z GC II.

Vynovenia sa dočkal ideologický systém (pragmatický, benevolentný alebo bezcitný), real time bojový systém, umelá inteligencia a hlavne pribudol multiplayer. Multiplayer pre 2 až 4 hráčov je zároveň jedným  najväčších lákadiel Founder's Elite edície, pretože je, spolu so sandbox singleplayerom, k dispozícií aj v alfa-verzií.

64-bitový operačný systém W7 alebo W8 si vraj vyžiadala hlavne nová umelá inteligencia. V minimálnych požiadavkach sa objavili aj štvorjadrový procesor, 4 GB RAM pamäte a 512 MB grafická karta kompatibilná s DirectX 10.1.

Galactic Civilizations III by mohol byť dôstojným nástupcom 4x strategickej série, ale ešte k tomu bude potrebovať trocha viac času.





Galactic Civilizations III je už dostupné na Steam EA, ale len elitným zakladateľom  Galactic Civilizations III je už dostupné na Steam EA, ale len elitným zakladateľom  Galactic Civilizations III je už dostupné na Steam EA, ale len elitným zakladateľom
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk