Slovenský Air Conflicts: Vietnam priletí aj na PS4

Do oblakov nad Vietnamom budú môcť vyletieť aj hráči na PS4, ktorým slovenské štúdio Gamesfarm naservíruje vylepšenú verziu pôvodnej hry vydanej minulý rok.

pridal matus_ace 28.3.2014 o 19:25 pod hry
Slovenský Air Conflicts: Vietnam priletí aj na PS4

HRY > NOVINKY >

Air Conflicts je už veľmi dobre zabehnutá séria a zatiaľ posledný diel, s podtitulom Vietnam, si od nás odniesol slušnú 7. Mix simulácie a arkády v oblakoch nad Vietnamom priniesol zábavné letecké súboje, ktoré však trpeli menšími chybičkami, ktoré v konečnom dôsledku zrážali hodnotenie dole. Teraz sa však môže všetko zmeniť. Už túto jar sa hráči na PS4 dočkajú Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition, ktorá mnohé z neduhov pôvodnej hry opravuje a navyše pridáva aj niektoré zaujímavé novinky.

Ultimátna edícia hry prichádza exkluzívne na PS4 a okrem iného prináša aj novú kampaň Lost Letters. V nej hráte ako vietnamské letecké eso Nguyen An Toon a dostanete tak jedinečnú možnosť pozrieť sa na konflikt aj z druhej strany barikády, teda ako pilot Severného Vietnamu. V jeho koži sa zúčastníte niekoľkých známych bojov.

Okrem novej kampane hra prináša aj zásadné vylepšenia hrateľnosti. Do hry pribudol nový simulačný režim, prepracovala sa ovládacia schéma a herná dynamika, vylepšil sa balans jednotlivých strojov a taktiež HUD. Autori počúvali ohlasy hráčov a tak sa v novej verzii dočkáte zväčšených bojísk, nového obsahu a samozrejme aj odstránenia rôznych bugov, na ktoré ste v pôvodnej verzii mohli naraziť. Vylepšená je aj AI virtuálnych pilotov, časticový systém a zvukové efekty, do hry pribudol nový multiplayerový režim. Samozrejme nechýba implementácia sociálnych funkcií, lightbaru aj reproduktoru na ovládači Dualshock 4, či dokonca headtracking na ovládanie kamery v kokpite.

Aj napriek tomu, že Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition je verzia exkluzívna pre PS4, mnohé z týchto vylepšení si budú môcť užiť aj hráči na PC.





Slovenský Air Conflicts: Vietnam priletí aj na PS4  Slovenský Air Conflicts: Vietnam priletí aj na PS4  Slovenský Air Conflicts: Vietnam priletí aj na PS4
Páči sa mi!

Zaradené pod: slovenska hra






PC
PS3
Xbox 360
Slovenské hry

Vývoj: bitComposer / Games Farm
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 18. október 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17929)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk