Pozostatky Cauldronu odkúpené Bohemiou, štúdio bude pracovať na DayZ

Dean Hall sa včera rozrozprával na tému DayZ a pritom potvrdil aj to, že Bohemia Interactive odkúpila slovenský Cauldron a nové štúdio bude pracovať na jeho hre.

pridal saver 29.3.2014 o 9:39 pod hry
Pozostatky Cauldronu odkúpené Bohemiou, štúdio bude pracovať na DayZ

HRY > NOVINKY >

Dean Hall sa včera rozrozprával na tému DayZ a pritom potvrdil aj to, že Bohemia Interactive odkúpila slovenský Cauldron, ktorý sa posledné mesiace zmietal v problémoch. Presnejšie vytvorila nové slovenské štúdio vytvorené z bývalých zamestnancov Cauldronu a odkúpením vybraných zariadení a technológii Cauldronu. 25 zamestnancov slovenského Bohemia Interactive sa teraz bude orientovať na vývoj DayZ

Čo sa týka samotného DayZ Dean Hall naznačil možnosti do budúcnosti a aj predaje. Konkrétne ako mod hra dosiahla 2 milióny inštalácii a ako samostatná hra zatiaľ v alpha verzii predala 1.7 milióna kusov.

Ďalší update:

Samotný vývoj DayZ pokračuje a najnovšie ďalší update pridá prototyp funkcie umožňujúcej respawn lootu v rámci serveru, ako aj ohniská na varenie (upgradovateľné na pece na pečeni chleba) a aj kušu.

Loot sa bude respawnovať v určitých kvadrantoch sveta, potom ako je prázdne po určitý čas. Noví hráči tak budú môcť nájsť veci. Dvere sa rovnako budú resetovať.

Na serverovej strane, update umožní rýchlejšie dodávanie ďalších updatov a vylepšené komunikovanie medzi serverom a vašim PC. Rovnako sa zrušia penalizácie za vstup na rovnaký server. Nové možnosti pre administrátorov umožnia zrýchliť čas aj 64 násobne, rovnako pribudnú hádzateľné veci. 

Nasledujúce updaty do jesene:

Z ďalších upgradov hra dostane novú pištoľ, ragdoll fyziku, vylepšený AI pathfinding. Napríklad ragdoll fyzika sa využije keď vaša postava padne, alebo keď budete ťahať bezvládne telá. Do budúcnosti pribudne aj nová fyzika na objekty, nová zombie AI a aj fyzika vozidiel. V príprave je 64-bitový upgrade, ktorý umožní serverom využiť viac pamäte. 

Prototypujú už zvieratá na lovenie, konkrétne šesť typov, vylepšené počasia ako sneh alebo hmla a nové veci ako chladničky a rúry.  Na jeseň pribudne AK47 a aj útočné a neutrálne zvieratá ako pes, kôň. Vďaka novej fyzike budú možné fyzikálne založené barikády dverí a okien. Z menších vozidiel bicykle, motorky, štvorkolky a malé autá. Všetky budú customizovateľné a konfigurovateľné s možnosťou pridania zbraní. 

Nakoniec Hall dúfa v pridanie modovania cez Steam Workshop ako aj v achievementy a to ešte skôr ako odíde z Bohemia Interactive koncom roka.

Updaty plánované na neskôr:

Pre farmárov je v pláne sadenie a zberanie úrody (aj keď môže prísť aj v skorších updatoch), hlavným vylepšením ale budú veľké autá, náklaďáky, lietadlá, helikoptéry, lode. Vozidlá budú "end game" veci a ukončia tak boje na servery a časti pre ich zloženie možno budú musieť hráči hľadať na viacerých serveroch.





Páči sa mi!






PC

Vývoj: Bohemia Interactive / Bohemia Interactive
Štýl: Adventúra / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 21. november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19567)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk