Týždenník - Facebook na nákupoch a fanúšikovské videá

Tento týždeň sme zažili hneď dva šoky a to odkúpenie Oculusu Facebookom a aj aktuálne Half Life 3 video od fanúšika.

pridal saver 30.3.2014 o 21:50 pod hry
Týždenník - Facebook na nákupoch a fanúšikovské videá

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme zažili hneď dva šoky a to odkúpenie Oculusu Facebookom a aj aktuálne Half Life 3 video od fanúšika. To si rovno zopakujme:

Čo sa týka samotného Facebooku, ten nečakane odkúpil firmu vyvíjajúcu okuliare pre virtuálnu realitu Oculus Rift. Zatiaľ čo hráči nevedia čo si o tom majú myslieť, v oculuse to vidia veľmi pozitívne keďže Facebook im rozviazal ruky a oslobodil ich od množstva menších investorov. Hovoria, že  na ich plánoch sa nič nemení, stále sa budú venovať primárne hrám, ale neskôr do budúcnosti už má pre nich Facebook veľké plány aj v ďalších oblastiach ako virtuálne triedy, konferencie ale aj filmy vo virtuálnej realite.

Síce Facebook ani nespomína prepracovanie svojej sociálnej služby to virtuálnej reality, fanúšikovia im už ukazujú, ako by mohla vyzerať.

Z iných noviniek sme tu mali Watch Dogs, konkrétne priblíženie mesta Chicago, v ktorom sa bude hra odohrávať a ktoré prakticky celé hackneme. Z inej Ubisoft hry sme dostali neoficiálne informácie a to z Assassins Creed Comet, oldgen AC hry, ktorá vyjde tento rok a v ktorej budeme hrať za templára, Bude to znovu časť umiestnená do ameriky medzi AC IV a AC III.

Od Square sme tu nemali nič zaujímavé až na nové registrácie značiek kde pribudla Deus Ex: Mankind Divided, ktorá môže byť pokračovaním Deus Ex Human Revolution.  Keď už sme pri Deus Ex Human revolution, fanúšikovia k nemu spravili krátky film:

Z iných noviniek sme tu mali dve správy od slovenských štúdii a to ohlásenie Air Conflict Vietnam pre PS4, čo bude zrejme prvá slovenská hra na nextgene a druhou správu je nová slovenská pobočka Bohemia Interactive vytvorená z pozostatkov Caultronu, ktorá bude pracovať na DayZ

Goat Simulator vám to celé zhrnie odzadu:

Z technológii Nvidia predstavila GTX Titan Z, ukázala budúcnosť grafických čipov v Pascal čipe. Microsoft ukázal Kinect 2 pre Windows, ktorý mierne upraví Xboxovú verziu, pridá jej konvertor a zdroj, ale v zásade vnútro ostane nezmenené. Cena je zatiaľ otázna.

Z recenzii sme sa pozreli na Infamous Second Son, dobre vyzerajúcu akčnú adventúru pre PS4, doplnili sme to Xboxovým Plants vs Zombies Garden Warfare,  z menších titulov sme mali Year Walk, Dragons and Titans a Dr. Luigi, z článkov sme si prešli Fenomén Minecraftu a pripravili sme aj videorecenziu na Titanfall

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk