Pár vecí, ktoré ste o WoW: Warlords of Draenor možno ešte nevedeli

Nelineárne raidy, 17 bossov, stajne plné vašich mountov a petov, facelift starých charakterov a ešte viac ponúkne Blizzard v novom datadisku k World of Warcraft.

pridal roberto 2.4.2014 o 13:28 pod hry
Pár vecí, ktoré ste o WoW: Warlords of Draenor možno ešte nevedeli

HRY > NOVINKY >

Ion Hazzikostas, hlavný dizajnér raidov ešte stále najpopulárnejšej MMORPG World of Warcraft nedávno priblížil pár detailov z nové datadisku Warlords of Draenor.

Draenor je svet, z ktorého pochádzajú Orkovia. Tí ho pod vplyvom démonov premenili na takmer neobývateľnú pustatinu a následne opustili. Nehostinný svet sa tak stal známym ako Outland. Teraz však Blizzard pripravil výlet do minulosti, práve na koniec zlatej éry draenorských civilizácií.

Datadisk ponúkne 7 nových lokácií, 2 raidy a 17 bossov. Medzi hlavnými záporákmi nebude chýbať legendárny vodca Iron Horde Grom Hellscream, zatiaľ však nechcú prezradiť, či práve on bude hlavným záporákom a finálnym bossom celého datadisku. Kandidátmi na tento post sú iste i Guldan či Sargeras.

Pár vecí, ktoré ste o WoW: Warlords of Draenor možno ešte nevedeli

Hráči, ktorí si ešte pamätajú návštevu Outlandu, sa budú môcť v Draenore vydať po svojich vlastných (budúcich) stopách. V novom svete nájdu napríklad stáť Ilidanovo sídlo - Black Temple, v čase, keď stavba ešte slúži ako posvätný chrám Draenorčanov. Chýbať nebude ani draenorské mauzóleum, z ktorého v Outlande zostali už len nebezpečné ruiny a mnoho ďalších narážok na prepojenie oboch svetov... vlastne jedného sveta v dvoch časoch.

Už od ohlásenia datadisku je známa možnosť vybudovať si v nebezpečnom Draenore vlastné sídlo, neskôr ho premeniť na pevnosť a umiestniť do neho svoju malú armádu. Hráč začne výstavbou malej osady sústredenej okolo centrálnej budovy. Neskôr pribudnú ďalšie budovy a tie staré bude treba vylepšiť. Budovy hráčovi poskytnú rôzne bonusy či možnosť najímať armádu. Dielo dokonajú obranné hradby a vysoké strážne veže.

Blizzard sa pohráva s myšlienkou, že by ste vnútri pevnosti mohli stretnúť ďalšie postavy z vášho účtu, nevie však, či mu to hra technicky umožní. Po vybudovaní stajní si však budete určite môcť prehliadnuť všetky svoje mounty a pety, ktoré sa tam budú bezstarostne kŕmiť, alebo len odpočívať.

Pár vecí, ktoré ste o WoW: Warlords of Draenor možno ešte nevedeli

Armáda bude pozostávať z NPC postáv na ktoré narazíte počas putovania Draenorom. Môže ísť o postavy, ktoré vám budú zaviazané vďačnosťou za niektorý z vašich hrdinských skutkov, alebo aj o obyčajných žoldnierov. Tieto postavy budú mať rôznu úroveň aj schopnosti a z misií sa môžu vrátiť s novými skúsenosťami alebo cenným artefaktom či surovinami.

Úprav sa dočkali aj raidy. Tie boli doteraz striktne lineárne a hráči vždy museli postupovať rovnako, čo sa teraz zmení a hra ponúkne aj trocha voľnosti a viac zábavy.

Okrem toho sa Blizzard konečne odhodlal aj ku grafickým úpravám hrateľných charakterov, ktoré vznikli ešte v roku 2004 a facelift už naozaj nutne potrebovali. Nové modely by mali byť krajšie, ale vývojári si dávajú pozor, aby zachovali "dušu" postavy a hráči nemali pocit, že im niekto vzal ich obľúbenú postavu a vymenil za inú. Hlavne hráči s najslabšími hernými zostavami však uvítajú možnosť hrať naďalej so starými modelmi.

Pár vecí, ktoré ste o WoW: Warlords of Draenor možno ešte nevedeli





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk