Hororová FPS hra Cult County zbiera peniaze na Kickstarteri

Cult County hráčom sľubuje príbeh ako z The Walking Dead, napätie ako zo Silent Hill a akciu z Resident Evil

pridal play3man 3.4.2014 o 23:25 pod hry
Hororová FPS hra Cult County zbiera peniaze na Kickstarteri

HRY > NOVINKY >

Cult County je FPS hra sľubujúca kvalitný hororový zážitok. K reputácií hry pridáva aj fakt, že za ňou stojí štúdio Renegade Kid, ktoré už má za sebou cenami ovenčenú hororovú hru Dementium. Hráčov má v prvom rade zaujať kvalitný príbeh s rýchlym tempom a postavami, ktoré sa vám vryjú do pamäti. No aby mohli vývojári s hrou Cult County aj svoje sľuby splniť, potrebujú $580 000 o ktoré žiadajú práve na Kickstarteri.

V hre sa dostanete do role Gavina Mellicka, ktorého matka dostala smrteľnú chorobu. Gavin sa chce s touto smutnou správou podeliť so svojou sestrou, Alisse, no nedvíha telefón. Rozhodne sa tak ísť za ňou osobne. Po dlhej, šesť hodinovej ceste, sa objavíte v malom meste, v Texase, kde ste v detstve chodievali so svojou sestrou cez letné prázdniny. Po tom ako ste dorazili sa strhla silná púštna búrka. Svoju sestru nemôžete nájsť, tak sa idete spýtať miestnych ľudí o pomoc. Rýchlo sa ale dozvedáte o jednej podozrivej skupine, ktorá sa nedávno presťahovala do mesta. Rovnako tiež o záhadnej vražde otca Pearca. Miestni ľudia vám ponúknu pomoc s hľadaním vašej sestry, no netrvá to dlho a dostávate sa do slepej uličky, z ktorej už niet návratu.

Zrazu ste sám, bez mena. Vidíte divných ľudí kráčať v diaľke, vychádzajúcich z tej hustej púštnej búrky. Zdá sa vám, že sledujú každý váš krok, no keď sa odhodláte im ísť naproti, sú preč. Kto sú? Kam idú? A čo chcú?

Postupne, ako sa dostávate hlbšie do mesta, hľadáte hocijaké stopy, ktoré by vás priviedli k vašej sestre. Stretáte sa s niekoľkými miestnymi obyvateľmi, ktorí rozprávajú vlastné názory na to, kto by tí podivní ľudia mohli byť. Niektorý hovoria, že sú len vo vašej hlavne, no niektorý ich spájajú s tou neznámou skupinou, ktorá sa nedávno prisťahovala do mesta. Jeden sa dokonca odhodlal ich pomenovať ako „púštnych diablov!“ S každým ďalším krokom sa vám zdá, ako keby vás samotné mesto ťahalo k svoju skazenému jadru. Čo sa niekedy mohlo zdať normálne sa teraz zdá zlé. Je príčina v meste? V ľuďoch? Alebo vo vás?

Za prvých pár dní sa podarilo vyzbierať cez $18 000. Ak sa nakoniec podarí vybrať požadovanú čiastku, hra sa dostane na Windows, Mac, Linux, Wii U, Xbox One, PS4, PS3 a PS Vitu niekedy v priebehu budúceho roka. Zaujímavosťou tiež určite je, že hra už je schválená pre vydanie na Steame, takže nebude musieť prejsť cez Greenlight.

Pravdepodobne ste si všimli chýbajúcu podporu pre Xbox 360. Vývojári by síce chceli vydať hru aj na túto platformu, no vyžadovalo by si to ďalšie poplatky na licencovanie Unity enginu a vývojárskeho hardvéru. Hra by tak mohla vyjsť na túto platformu jedine po vyzbieraní ďalších peňazí naviac.





Hororová FPS hra Cult County zbiera peniaze na Kickstarteri  Hororová FPS hra Cult County zbiera peniaze na Kickstarteri
Hororová FPS hra Cult County zbiera peniaze na Kickstarteri  Hororová FPS hra Cult County zbiera peniaze na Kickstarteri
Hororová FPS hra Cult County zbiera peniaze na Kickstarteri
Páči sa mi!






Wii
PC

Vývoj: Deep Silver / Deep Silver
Štýl: Adventúra / survival
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19466)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk