Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií

4x fantasy ťahová stratégia od tvorcov Endless Space predstavila už tretiu z plánovaných ôsmich frakcií. Každá z nich dostane vlastný trailer.

pridal roberto 9.4.2014 o 16:38 pod hry
Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií

HRY > NOVINKY >

Na Endless Legend sme sa naposledy pozreli koncom minulého leta. Odvtedy však Amplitude na hre poriadne zapracovalo a pustilo sa do prípravy prvých frakcií. Každá civilizácia by mala poskytnúť unikátny štýl hrania a vlastný príbeh.

Ako prvá bola predstavená frakcia Vaulters. Túto frakciu donedávna tvorila voľná federácia klanov, ktoré žili v podzemí sveta Auriga, kde zdokonaľovali svoje banícke a remeselné zručnosti. Veľké zemetrasenie ich však prinútilo opustiť ich staré domovy. Teraz môžu pôsobiť slabo a zmätene, ale nikto by ich nemal podceňovať. Nemajú totiž vo zvyku ustupovať a nikdy sa nevzdávajú.

Wild Walkers dlho žili pokojným životom lesných elfov. Dostalo sa im však zvláštnej schopnosti - dokážu svoje duše premieňať na nebezpečné zvery. Mnohí z nich sa na tejto schopnosti stali závislí, nechali sa ňou ovládnuť a nakoniec navždy zmizli v lese. Wild Walkers tak urobili obrovské, odvážne a zároveň bolestivé rozhodnutie. Opustili divočinu a rozhodli sa žiť civilizovanejším životom a vybudovať vlastné mestá, ktoré im majú pomôcť zabudnúť na temnú minulosť ich národa.

Zatiaľ poslednou predstavenou frakciou sú Broken Lords - aristokratické spoločenstvo rytierov a veľkých budovateľov, ktoré neochvejne verilo v dôležitosť cti, statočnosti a spravodlivosti. To je však už tiež minulosťou. Vznešení rytieri podľahli pokušeniu večného života a zmenili sa na upírov, ktorí prostredníctvom temných obradov vysávajú životnú energiu z ich nešťastných obetí. Síce si uvedomujú čo sa z nich stalo a hľadajú magický liek, ktorý by z nich opäť spravil ľudí, ale je otázne, či by sa naozaj niekedy dokázali vzdať daru večného života.

Endless Legend by mal naďalej pokračovať v odhaľovaní svojich frakcií a už onedlho si ho prví záujemcovia vyskúšajú v early access verzií.





Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií  Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií  Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií
Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií  Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií  Endless Legend predstavilo už tri zo svojich frakcií
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19752)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk