Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4

Zatiaľ čo v úlohe Tonyho hráč rozpúta súkromnú vojnu s celým miestnym gangom, Clarence bude mať za úlohu celý spor urovnať. Tonyho ego je však väčšie než futbalové ihrisko...

pridal roberto 9.4.2014 o 21:53 pod hry
Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4

HRY > NOVINKY >

Focus Home Interactive už pred časom potvrdili, že pracujú na novej on-rail strieľačke. Tá ponesie meno Blue Estate a bude určená pre PS4 a Xbox One a ich motion capture zariadenia. U Xbox One pôjde samozrejme o Kinect 2 a u PS4 verzie zapracujú podporu gyroskopických funkcií controlleru. Príbeh hry je založený na rovnomenných komiksoch od Viktora Kalvacheva.

V Blue Estate sa hráči dostanú do kože Tonyho Luciana, vražedného maniaka, ktorý je synom bossa losangeleskeho podsvetia. Druhým hrateľným charakterom bude Clarence. Clarence, bývalý príslušník SEALs (United States Navy's Sea, Air, and Land Teams), sa nechal najať, aby po Tonym "upratoval".

Zatiaľ čo v úlohe Tonyho hráč rozpúta súkromnú vojnu s celým miestnym gangom, v roli Clarenca dostane za úlohu tento spor urovnať.

Keď sa hráč zžije s ovládaním pomocou motion capture periférií next-gen konzol, otvorí sa mu svet plný tých najabsurdnejších a najnebezpečnejších nepriateľov, akých kedy stretol. Teda aspoň tak to tvrdia páni z Focus Home. V každom prípade by ste mali obdržať kopu zbraní rozdelených na primárne a sekundárne a prebojovať sa nimi cez celú úroveň, kde si na vás obyčajne počká tuhý boss.

Blue Estate ponúkne aj multiplayer dvoch hráčov, kde ale nepôjde ani tak o spoluprácu, ako o to, aby ste zistili ktorý z vás dvoch dokáže narobiť najväčšiu spúšť.





Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4  Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4  Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4
Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4  Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4
Páči sa mi!






Blue Estate využije motion control periférie Xbox One aj PS4
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: HESAW
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk