Star Citizen už čoskoro uvoľní Arena Commander modul

Chris Roberts si demo z tejto "hry v hre" zahral na výstave PAX a prezradil, že by chcel modul medzi hráčov dostať už koncom mesiaca.

pridal roberto 11.4.2014 o 12:05 pod hry
Star Citizen už čoskoro uvoľní Arena Commander modul

HRY > NOVINKY >

Fanúšikovia už dlho čakali na chvíľu, keď Chris Roberts predstaví súbojový systém jeho mimoriadne populárneho crowdfunding projektu Star Citizen. Stálo to čakanie za to?

Na hernej výstave PAX East si teda zahral sám Chris Roberts a hoci bolo vidno, že hra je ešte ďaleko od dokončenia, diváci mohli byť spokojní. Roberts sa preletel vesmírom, predviedol haváriu (vraj mal pred letom iba zopár drinkov) a predviedol aj útok na viacero cieľov, aj ten však skončil výbuchom.

Hra už v tejto fáze zaujala svojou plynulosťou a zaujímavá bola aj odozva pilota na G-preťaženie a smer jeho pôsobenia. Jeho pozícia v kresle sa menila v závislosti na zrýchľovaní, brzdení a zmenách smeru.

Okrem Free Flight boli v deme vidno ešte štyri súbojové režimy - Free Flight, Battle Royale, Squadron Battle, Capture the Core a Vanduul Swarm. Všetky tieto režimy Roberts spája pod názov Arena Commander, ktorý bude fungovať ako hra v hre, hráči v ňom nebudú riskovať svoje vlastné lode a časom by sa mal presadiť na poli e-športov.

Tento modul sa k hráčom dostane skôr než kompletná hra a Roberts tak bude mať čas vyvíjať zvyšok hry a hráči nebudú trpieť nudou. O to sa postará aj pravidelný update nových lodí. V neskoršej fáze pribudnú aj multifunkčné lode, ktoré hráči využijú pri kooperačnom hraní a nakoniec aj first-person mechaniky.

Modul bude pri jeho uvoľnení zvládať boje 10 až 12 hráčov, konečným cieľom je však priviesť na jedno bojisko až 50 - 60 hráčov. Na to ale budú musieť prejsť na 64 bitovú architektúru.

Tento dogfighting modul by mal byť uvoľnený už na prelome tohto a budúceho mesiaca, ale Roberts neposkytol ďalšie informácie.

Ďalšou oddelenou zložkou hry bude singleplayer (a podľa niektorých zdrojov aj coop) kampaň Squadron 42, ktorá by tiež mala mať rozsah plnej hry a Roberts ju označil za next-gen pokračovanie Wing Commandera.





Star Citizen už čoskoro uvoľní Arena Commander modul  Star Citizen už čoskoro uvoľní Arena Commander modul  Star Citizen už čoskoro uvoľní Arena Commander modul
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk