Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure

Do Hearthstone prichádza teasovaný Adventure Mode, ktorý vás zavedie do starého dobrého Naxxramasu, kde na vás čakajú nové karty, nová herná plocha, nové výzvy a hlavne neľútostní bossovia. Your Soul Shall Suffer!

pridal QuIT 11.4.2014 o 20:48 pod hry
Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure

HRY > NOVINKY >

Teasovaný a vysoko očakávaný Adventure Mode do Heathstone: Heroes of Warcraft bol oficiálne ohlásený na práve prebiehajúcej PAX East výstave. Privítajte Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure!

Prichádzajúca kliatba

Prastaré pohrebisko Naxxramas, hlavné sídlo mocného Kel’Thuzada a jeho nemŕtvej armády skazy, prichádza do Hearhstone v podobe singleplayerového Adventure módu, do ktorého sa môže pustiť každý. Prebojujte sa cez 5 jedinečných krídiel dungeonu a získajte nové karty do vašej zbierky porazením ikonických bossov, na ktorých narazíte cestou – prerastená arachnida Maexxna, hrôzostrašný Loatheb, či nemotorný a ohavný Patchwerk sú len ochutnávky zo všetkých hrozieb, ktoré vás čakajú. Každý boss má v dispozícii unikátne karty a Hero Powery, aby boli výzvou aj pre tých najostrieľanejších kartových dobrodruhov.

Nové karty

Prekonávaním výziev číhajúcich v Naxxramase budete odmenení úplne novými Hearthstone kartami. Akonáhle ich získate, môžete si ihneď prekopať staré decky a začať hrať s novinkami. S príchodom Curse of Naxxramas príde celkovo 30 nových kariet. Nižšie sa môžete pozrieť bližšie na niekoľko prichádzajúcich nemŕtvych minionov, ktorí už teraz umierajú túžbou byť vo vašom decku!

Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure
Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure
Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure

Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure
Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure

Nahliadnite do Plague Quarter

Jeden z bossov, ktorému sa postavíte v krídle Plague Quarter, bude morom prehnitý Heigan the Unclean. Eruption, jeho Hero Power, poriadne preženie vašich minionov po celom boarde, keďže zadelí 2 damage do miniona úplne vľavo a po Mindpocalypse, kedy dá každému 2 karty do ruky + mana kryštál, si budete myslieť, že konečne máte navrch, ale opak bude pravdou! Keď už spomíname tie ruky, Heigan si tie svoje nikdy neumýva. Iný humus. Porazením Heigana získate zbrusu novú kartu do vašej kolekcie a dokončením každého krídla dungeonu budete zaručene odmenení novou legendárnou kartou!

Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure

Nová herná plocha

Curse of Naxxramas bude mať svoju vlastnú hernú plochu, na ktorej budú hráči čeliť neľútostným súbojom. S novým kabátom prichádzajú samozrejme aj nové interaktívne okraje hracej plochy. Čo tak asi môže striehnuť v takej chvejúcej sa mase vajec? Naozaj to chcete vedieť?

Blizzard ohlásil Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure

Preverte svoju silu v Class Challenges

Okrem iného na vás čaká v Curse of Naxxramas deväť Class Challenges, unikátne výzvy pre jednotlivých hrdinov v hre. Tieto výzvy pridajú na obtiažnosti stávajúcim súbojom s bossmi a poriadne preveria váš skill s danou postavou. Pokiaľ dokážete prekonať všetky prekážky, ktoré sa pred vás postavia, vaša kolekcia sa obohatí o nové karty určené pre daného hrdinu.

Vstúpte do Naxxramasu

Brány do jednotlivých krídiel Naxxramasu sa budú postupne otvárať pre odvážnych hráčov Hearthstone v priebehu 5 týždňov. Každý týždeň nové krídlo. The Arachnid Quarter, prvé krídlo Naxxramasu, bude zdarma pre všetkých hráčov. Pokiaľ hráči budú chcieť vniknúť hlbšie do Naxxramasu a nazbierať všetky nové karty, ostatné krídla si budú môcť otvoriť hernými goldami alebo reálnymi peniazmi. Po otvorení nového krídla sa vám dostupné nové karty automaticky pridajú do Arena draftov, aj keď ste ich ešte krvopotne nevybojovali!

Curse of Naxxramas, A Hearthstone Adventure vychádza toto leto súčasne na PC, Mac a iPad. Presný dátum vydania bude ohlásený, ako inak, čoskoro. Momentálne je Hearthstone pre iOS dostupný iba pre Kanadu, Austráliu a Nový Zéland, pre zvyšok sveta má prísť podľa neoficiálnych informácií v priebehu nasledujúcich 2 týždňov. Veríme, že prvé informácie o Curse of Naxxramas vás nadchli natoľko, že už teraz začínate šetriť goldy a trénovať na nových bossov. Pretože už len pre tie odmeny, čo tam skrývajú, si nezaslúžia žiadne zľutovanie!

Hearthstone: Heroes of Warcraft je free kartová hra od Blizzardu, v ktorej môžete otestovať vaše taktické zručnosti voči známym hrdinom z Warcraftu, pokoriť ostatných hráčov z celého sveta, či zabaviť sa s priateľmi. Neváhajte a vyskúšajte.





Páči sa mi!

Zaradené pod: hearthstone, naxxramas, curse






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18409)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk