Týždenník - Kozy, mačky, zombíci a hlavne psy

Tento týždeň sme tu mali celý zverinec a od ohlásenia Cat Simulatoru, cez doplnky pre Goat Simulator až po video z PC verzie Watch Dogs.

pridal saver 13.4.2014 o 21:52 pod hry
Týždenník - Kozy, mačky, zombíci a hlavne psy

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali celý zverinec a od ohlásenia Cat Simulatoru, cez doplnky pre Goat Simulator až po video z PC verzie Watch Dogs. Watch Dogs predstavil ako mechanického pavúka, tak aj Nvidia efekty aplikované do hry. Tie nám predstavili prostredníctvom videa:

Predstavil sa nám aj Cat simulátor, ktorý nás po vzore kozy presunie do kože mačky, aj keď vyzerá, že prepracovanejšom štýle. Kým ale príde budú si môcť milovníci zvieratiek vychutnať ešte viac zábavy s kozou, ktorá v novom update dostane nové prostredie a nové vylepšenia.

Z výrazných ohlásení sme predstavilo Firaxis svoju Civilization Beyond Earth, pokračovanie ich úspešného znovuzrodenia Civilization série. Tentoraz nás povedú cestou Alpha Centauri a teda budeme kolonizovať rôzne planéty s rôznymi podmienkami a našu výpravu budú sponzorovať rôzne firmy s rôznymi bonusmi.

K tomu nám Ubisoft naznačil nové pokračovanie Assassins Creed série, ktoré bude v starom ríme. Nevieme však či pôjde o tohtoročný Assassins Creed Comet, alebo až budúcoročný titul. V každom prípade zaujímavé prostredie.

Z ďaľších hier bol oficiálne potvrdený remaster Last of Us pre PS4, Blizzard potvrdil rozšírenie svojej kartovej Warcraft hry, Microsoft dal nové Age of Empires na starosť Japoncom, vyjde v mobilnej podobe. Sony pre zmenu okopírovalo DayZ a vytvorilo H1Z1 zombie MMO

K tomu Wolfenstein ukázal nový trailer:

Z technológii sme tu toho mali dostatok. Nvidia priniesla svoje nové ovládače, ktoré zrýchlia grafiku podobne ako Mantle. Microsoft predstavil cloud, esram a DX12,   a AMD predstavilo svoju duálnu grafiku R9 295x2, tá stojí 1500 dolárov, ale má len o chlp vyšší výkon ako dve R9 290X, ktoré vychádzajú o tretinu lacnejšie.

Zo zariadení sme ukázali lacnú 3D tlačiareň, prenosnú 2D tlačiareň, Logitech priniesol myš s 12000 dpi senzorom, virtuĺnu realitu veľmi pekne obohatí Virtuix trenažér.  K tomu sa aktuálne na PAX výstave preberali aj svetlejšie zajtrajšky PC hrania, pri tejto príležitosti Star Citizen ukázal svoj gameplay.

Z recenzii sme sa pozreli na Dead Nation Apocalypse pre PS4, zhrnuli sme si arkádový Halo Spartan Assault,  priblížili zvláštnu verziu Pac Man značky, malý PS Vita titul  Txk a pozreli sa na slúchadlá od Creative.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk