42-miliónová hranica padla! Áno, opäť Star Citizen

Chris Roberts po návrate z PAX East ani nestihol prerátať všetky nové vrecia, batohy a igelitky s dolármi a už musel pripravovať ďalšiu slávnostnú reč.

pridal roberto 15.4.2014 o 21:22 pod hry
42-miliónová hranica padla! Áno, opäť Star Citizen

HRY > NOVINKY >

Chris Roberts po návrate z PAX East ani nestihol prerátať všetky nové vrecia, batohy a igelitky s dolármi a už musel pripravovať ďalšiu slávnostnú reč. Tentokrát na oslavu prekonania 42-miliónovej hranice. Čo pribudlo do Star Citizen po štyridsiatej druhej veľkej oslave?

Časť peňazí pôjde na vylepšenie Galactapedie. Tá bude vo finálnej podobe obsahovať holografické modely lodí i dôležitých predmetov a aj 3D navigačné rozhranie.

Súprava mobiGlas vo verzií Explorer pre všetkých, ktorí hru finančne podporili pred vyzbieraním 42. milióna. Vďaka tomu vstúpia do hry všetci títo hráči vyzbrojení dodatočnými informáciami o vesmíre Star Citizen.

42-miliónová hranica padla! Áno, opäť Star Citizen

Vďaka 42. miliónu obohatí tím Squadron 42 singleplayer hru o ľahký stíhač triedy Gladius. Na tejto jednomiestnej lodi už nezostal žiadny priestor pre dodatočné vylepšenia, Gladius si však aj tak zakladá na svojej jednoduchej konštrukcií, ktorá mu poskytuje výbornú rýchlosť, manévrovacie schopnosti aj útočnú silu, ktorú by ste od bojovníka tejto váhovej kategórie iste nečakali. Ľahko ovládateľný, ľahko opraviteľný a lacný stíhač býval splneným snom každého nového pilota. Napriek tomu je ale výbava Gladiusa už značne zastaraná a postupne ho nahradzujú modernejšie stroje.

Ako posledný bonus dostanú všetci doterajší podporovatelia do ich hangárov uterák. Roberts neodporúča, aby sa ktokoľvek vybral na výpravu do hlbokého vesmíru bez tejto pomôcky.

Z ďalšieho milióna sa už do tejto chvíle vyzbieralo 8 %, takže v krátkom čase očakávajte ďalšie správy o Star Citizen, tentokrát s podtitulom Omni Role Combat Armor (ORC) mk9.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17985)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk