Colony 42 - ďalší horor, ktorý chce vašu podporu

O zaujímavé hororové projekty na Kickstarteri rozhodne nie je núdza. Je ich tam až toľko, že sa nakoniec väčšina z nich nepresadí. Čím chce v tejto konkurencii zaujať Colony 42?

pridal matus_ace 19.4.2014 o 21:15 pod hry
Colony 42 - ďalší horor, ktorý chce vašu podporu

HRY > NOVINKY >

V poslednej dobe sa to na Kickstarteri len hemží rôznymi nádejnými first person survival horormi. Takmer každý týždeň pribudne jeden nový, no čím väčšie je konkurencia, tým viac sa investície hráčov fragmentujú a autori tak musia prísť s niečim skutočne unikátnym, aby sa im podarilo vyzbierať požadovanú čiastku na uvedenie svojho plánovaného diela.

Verdict Studios, nové štúdio založené v Denveri, si chce taktiež uchmatnúť časť z tohto koláča a prichádzajú s vlastným projektom. Na jeho čele stoja ľudia so skúsenosťami ako z hier, tak aj z filmov a presne toto chcú aj ponúkať. V pláne už majú dvojicu filmov a na hernom poli sa chcú presadiť s hororom Colony 42. V ňom preberiete úlohu geniálneho vedca a vydáte sa do zničeného atómového krytu, aby ste tam našli odpovede. Opäť tu zohráva hlavnú úlohu zmutovaný vírus a vy ste jedinou záchranou zvyškov ľudstva prežívajúcich pod povrchom.

Autori chcú zabodovať atmosférou a strachom, pričom s hráčmi nebudú zhovievaví. Tento svet je plný nástrah a hádaniek, pričom ich riešenie je ponechané len na váš intelekt. AI by vás mala nútiť využívať prostredie opatrne, žiadna miestnosť tu totiž nie je bezpečná. Mapa herného sveta vás má zmiasť a strach je založený na psychológii. K tomu okrem singleplayeru hra poskytne aj multiplayerový zážitok. A takto "na papieri" to všetko vyzerá super a určite sme zvedaví, ako sa s touto výzvou neznámi autori popasujú.

Vo svojej kampani požadujú až $575,000, pričom zatiaľ nemajú skoro nič a zvolili si len kratšiu kampaň, ktorá za 29 dní skončí. A práve to sa im môže vypomstiť. Na to, aby ste získali plnú hru pre PC alebo Mac vám stačí $15. Zároveň si tak zabezpečíte prístup aj k neverejným buildom. Autorov prípadne môžete podporiť aj inak. Na svojej stránke už rozbehli predobjednávky na hru. Môžete si vyberať zo štandardnej edície za $20 a troch zberateľských limitiek v rozmedzí od $100 do $130. Hra by podľa aktuálneho plánu mala vyjsť v prvom polroku 2016.





Páči sa mi!






Colony 42 - ďalší horor, ktorý chce vašu podporu
PC

Vývoj: Verdict Studios / Verdict Studios
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania:  máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19840)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk