Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates

Titul je určený PC hráčom a prinesie súboje dvojčlenných tímov. Dôraz bude kladený na spoluprácu a výber správnej stratégie.

pridal roberto 22.4.2014 o 18:05 pod hry
Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates

HRY > NOVINKY >

Namco Bandai pripravuje novú free to play bojovku určenú špeciálne PC hráčom. Rise of Incarnates by chcel tvorca legendárnej Tekken série vydať ešte pred koncom tohto roka. Boje sa budú odohrávať na plne 3D bojiskách, kde si to rozdajú dva dvojčlenné tímy. Práve zameranie na súboje dvojíc má byť hlavným znakom novej bojovky, pretože Namcu umožní charaktery rozdeliť do rôznych tried a rolí, ktoré hráčom ponúknu rôzne herné štýly, možnosti spolupráce a nové strategické možnosti.

Po obrovskej katastrofe sa obľúbenými bojiskami stali najmä najväčšie a najznámejšie svetové metropoly. Bojiska budú dostatočne rozsiahle na to, aby sa rovnakej dôležitosti dostalo zručnosti v boji na blízko i schopnostiam útočiť na veľkú vzdialenosť. V súbojoch nebude chýbať využívanie mystických schopností, potrebné budú rýchle reflexy i správne zvolená stratégia a v stávke bude, ako inak, osud celej Zeme a všetkých jej obyvateľov.

Joon Hwang, riaditeľ divízie Digital Games, informuje: "Nová značka Rise of Incarnates bude ďalším krokom na ceste k rozšíreniu nášho free to play portfólia. Pri vývoji sme sa sústredili na vytvorenie bohatého a dynamického herného prostredia a myslím, že našich fanúšikov nový titul veľmi poteší."

Hlbšie do (nie až tak hlbokého) príbehu môžete nahliadnuť prostredníctvom digitálneho komiksu a pokiaľ vás hra zaujala, môžete sa prihlásiť aj do alfa-testu.





Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates  Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates  Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates
Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates  Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates
Páči sa mi!






Namco Bandai pripravuje free to play bojovku Rise of Incarnates
PC

Vývoj: Namco Bandai / Namco Bandai
Štýl: Bojovka / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk