Perpetuum ponúka MMORPG s mechmi a robotmi

Hra spustila otvorený beta-test v novembri roka 2010 a dnes, po 3 a pol roku práce konečne... vstupuje do early access.

pridal roberto 24.4.2014 o 9:08 pod hry
Perpetuum ponúka MMORPG s mechmi a robotmi

HRY > NOVINKY >

Perpetuum je hráčmi riadené MMORPG od štúdia Avatar Creations. Príbeh sa je zasadený do nie až tak vzdialenej budúcnosti. Ľudstvo už vyťažilo takmer všetko nerastné bohatstvo Zeme, a tak sa vybralo hľadať nové ložiská niekam inam. Zástupcovia troch mamutích korporácií sa vylodili na prvej vhodnej planéte a mysleli si, že budú môcť rovno začať s pľundrovaním nového sveta, do cesty sa im však postavili roboti. Nevedno, či ide o anorganickú formu života, alebo sériovo vyrábané stroje mimozemskej civilizácie, v každom prípade sa však o planétu nehodlajú deliť a na civilizované diplomatické rokovania môže ľudstvo tiež zabudnúť. K slovu sa tak dostávajú zbrane a mechy.

Boje proti miestnym robotom sú však iba časťou hry - súčasťou vášho väčšieho plánu. Nezabúdajte, prečo ste sem vlastne prišli. Máte tu zastupovať záujmy Zeme a mať z toho aj nejaký zisk. Hráči teda zakladajú vlastné sídla, rafinérie a továrne, ktoré však potrebujú suroviny. A práve o územie a zdroje by sa mali viesť najväčšie PvP bitky.

Násilie ale nie je jedinou cestou, ako sa dostať k bohatstvu. Hra nemá centrálne riadenú ekonomiku. Všetko naopak riadi trh - ponuka a dopyt. Niektorí hráči sa teda veľmi slušne uživia ako obchodníci, tí usadlejší sa môžu venovať nákupu a spracovávaniu surovín a tí odvážnejší vyrazia do sveta a budú sa venovať predovšetkým ťažbe.

Podnikatelia sa však budú cítiť bezpečnejšie, keď sa stanú súčasťou nejakého väčšieho spoločenstva. Každá MMO potrebuje fungujúce guildy, ktoré však v Perpetuum nahradili korporácie. Každý hráč si môže založiť vlastnú korporáciu, čím sa automaticky stáva jej generálnym riaditeľom. Ďalší významní členovia korporácie môžu byť vymenovaní do ďalších významných manažérskych funkcií, v ktorých sa budú starať o korporátne financie, sklady, výrobu, propagáciu, nábor nových členov či o vzťahy s ostatnými korporáciami.

Perpetuum ponúka MMORPG s mechmi a robotmi

Samotní hráči hru neraz porovnávajú hre EVE Online, avšak kombinovanej s klasickými MMORPG a WSAD ovládaním. Autori si ešte pred rokmi mysleli, že budú vyberať mesačné poplatky, odvtedy sa však mnohé zmenilo a odvčera hru nájdete na Steame v oddelení Early Access ako buy to play titul. Napriek tomu však zostala možnosť zakúpiť si hernú menu priamo na webstránke. Do konca apríla si môžete hru zakúpiť v akciovej ponuke za 26,09€.





Perpetuum ponúka MMORPG s mechmi a robotmi  Perpetuum ponúka MMORPG s mechmi a robotmi  Perpetuum ponúka MMORPG s mechmi a robotmi
Páči sa mi!






Perpetuum ponúka MMORPG s mechmi a robotmi
PC

Vývoj: Avatar Creations
Štýl: MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. november 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk