PlayStation 3 hry sa začínajú objavovať v PS4 verzii PS Store

Niekoľko PS3 hier sa objavilo na PS4 Store, nedajú sa však stiahnuť a podľa všetkého ide o nechcený únik popri testovaní Cloud služby PlayStation Now.

pridal play3man 15.5.2014 o 10:41 pod hry
PlayStation 3 hry sa začínajú objavovať v PS4 verzii PS Store

HRY > NOVINKY >

Niekoľko PS3 hier sa objavilo na PS4 Store, nedajú sa však stiahnuť a podľa všetkého ide o nechcený únik popri testovaní Cloud služby PlayStation Now

Kompatibilita s predošlou generáciou chýba bohužiaľ u oboch next-gen konzol. Sony sa však vydala cestou Cloudu a PlayStation Now, ktorý by mal čiastočne tento nedostatok kompenzovať. Nejaké náznaky sa objavili aj zo strany Microsoftu, hlavne teda čo sa softvérovej emulácie týka. Pridanie aspoň čiastočnej kompatibility cez softvérovú emuláciu tak vychádza v súčasnosti ako najlepšie riešenie. Otázkou ale zostáva, či sa k tomu aj firmy nakoniec priklonia a podporu starších hier časom dostaneme.

Zo strany Sony sme už o softvérovej emulácií počuli dosť verzií rôznych špekulácií, podľa ktorých robia na pridaní podpory starších hier do PS4 práve týmto spôsobom. Špekulácie sa však týkali výhradne PS1 a PS2 hier, kedže emulovanie zložitej architektúry, ktorou PS3 disponuje, nie je určite jednoduché aj z pohľadu výkonu.

Odvčera sa začali objavovať na PS4 verzii PlayStation Store hry pre PlayStation 3. Konkrétne sa v zozname objavili štyri - Dead Island Riptide, MX vs ATV Alive, Ben 10 Omniverse a DC Universe Online Origin Pack. Prvé tri sú označené ako free, zatiaľ čo balík do DC Universe je cross-buy za cenu $5. Všetky z nich majú popis, obrázky, poprípade aj videá, no nemajú ikonu pre ich stiahnutie.

PlayStation 3 hry sa začínajú objavovať v PS4 verzii PS Store


To ale nie je všetko. Ak si otvoríme MX vs ATV Alive, dostaneme sa k zoznamu odporúčaných hier, kde sa objavuje Midnight Club Los Angeles, Urban Trial Freestyle, Red Dead Redemption, Mortal Kombat, GTA IV, LA Noire, NFS Most Wanted a Max Payne 3. Po ich rozkliknutí sa však zobrazí len chybové hlásenie. Po otvorení Dead Island Riptide sa dostávame k ďalšiemu zoznamu hier - The Last of Us, Far Cry 3, GTA V, Dead Space 3, Payday 2 a Diablo III.

PlayStation 3 hry sa začínajú objavovať v PS4 verzii PS Store

Podľa všetkého ide o testovanie PlayStation Now na PS4, čo (nechcene) spôsobilo únik informácií do verejného PS Store. Ako dnes uviedol server IGN, Todd Liss, ktorý pracuje ako marketingový špecialista pre SCEA, sa podelil o informáciu, podľa ktorej mal včera prebehnúť za zatvorenými dverami PlayStation Event. Tam Sony ukazovala práve PS3 hry hrané na PlayStation 4 pomocou ich Cloud služby PlayStation Now. Konkrétne malo ísť o Uncharted 3: Drake’s Deception na PS4 a Ratchet & Clank: Into the Nexus na PS Vita, pričom pri spustení služby by malo byť dostupných niekoľko stoviek titulov. Na oficiálne potvrdenie si však budeme musieť ešte počkať.





PlayStation 3 hry sa začínajú objavovať v PS4 verzii PS Store  PlayStation 3 hry sa začínajú objavovať v PS4 verzii PS Store
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19636)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk