Týždenník - Xbox One bez kinectu, Master Chief ovládol galaxiu a Far Cry 4 himaláje

Tento týždeň znovu Microsoft teasoval svoje nadchádzajúce ohlásenia na E3 a tentoraz predstavil nové Halo 5, k tomu sa rovnako krátkym teasingom pridal aj Ubisoft s Far Cry 4.

pridal saver 18.5.2014 o 22:31 pod hry
Týždenník - Xbox One bez kinectu, Master Chief ovládol galaxiu a Far Cry 4 himaláje

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň znovu Microsoft teasoval svoje nadchádzajúce ohlásenia na E3 a tentoraz predstavil nové Halo 5, k tomu sa rovnako krátkym teasingom pridal aj Ubisoft s Far Cry 4. Obe hry sa priblížili len v krátkosti, kde k Halo 5 vieme podtitul Guardians a dátum vydania na jeseň 2015, spolu s ním príde aj TV seriál.  Far Cry 4 pridal len boxart a potvrdil, že sa dostaneme do krajiny v Himalájach, ktorej velí samozvaný kráľ, rád sa obliekajúci do ružového. Vyzerá ako v Himalájach zabudnutý teplý nacista.  Keď už sme pri nacistoch svoj launch trailer Wolfenstein New Order:

Zo zaujímavých ohlásení Microsoft oddelil Kinect od Xbox One  a už sa tak bude konzola predávať rovnako ako Xbox360 v dvoch verziách, jedna s Kinectom, druhá bez. Znamená to zlacnenie bezkinectovej vezie o 100 eur na 399 eur. Predávať sa začne už budúci mesiac. U nás síce vychádza až v septembri, ale v obchodoch určite bude už aj teraz.  Microsoft predstavil aj nový skin pre Xbox 360 gamepad.

Z nových hier sa ukázala Bombshell, ktorá mala byť pôvodne Duke Nukem, ale napriek nevôli Gearboxu nás zavedie do Duke Nukem univerza. Bude to izometrická hra. Objavili sa aj náznaky na Halo kolekciu pre Xbox One. a aj Call of Duty kolekciu pre oba nextgeny. K tomu veľmi peknú zberateľskú edíciu ukázal Dragon Age Inquisition

Z ďalších prekvapení Ubisoft ohlásil finálne rozlíšenia Watch Dogs a tie sú na 900p pre PS4 a 792p pre Xbox One. Popritom sa objavilo veľa záberov, videí z beta testov Xbox One, PS4 a v slabej kvalite je už aj video z PS3 verzie.

Z technológii veľmi dobre ide Xiaomi, ktoré ukázalo lacný 4K TV s androidom a aj Mi Pad s výkonnou Tegrou K1. Z iného súdka predstavil Parrot svoju novú helikoptéru Bebop, teraz aj s diaľkovým ovládaním .

Z Financii Sony potvrdilo svoju stratu na 1.25 miliarde dolárov, ku ktorým dopomohla aj Playstation 4, keďže herná divízia je rovnako v mínuse. Oproti tomu napríklad také Take Two malo dvojmiliardový zisk, ale napriek tomu stále nepotvrdilo GTA V na PC a nextgeny.

Z recenzii sme sa pozreli na kompletku Adventures of Van Helsing, pridali sme si Lego Hobbit, prešli sme sekačku Bound by Flame a aj 3DS puzzle hru  Professor Layton vs Ace Attorney, a Life Goes On. Doplnili sme to novým čílsom magazínu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (1)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19872)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk