Týždenník - Watch Dogs vydaný, nový Battlefield predstavený a Battlefield 3 zadarmo

Po Wolfensteine svoju kontroverziu naplno rozbehol Watch Dogs, predstavil sa nový Battlefield Hard Line, pripomenul sa Quantum Break.

pridal saver 1.6.2014 o 22:47 pod hry
Týždenník - Watch Dogs vydaný, nový Battlefield predstavený a Battlefield 3 zadarmo

HRY > NOVINKY >

Po Wolfensteine svoju kontroverziu naplno rozbehol Watch Dogs, predstavil sa nový Battlefield: Hardline, pripomenul sa Quantum Break.

Watch Dogs teda konečne po polročnom odklade vyšiel a aj keď je to kvalitná hra, ktorá vám otvorí mesto, ktoré môžete ovládať hackovaním s pútavým príbehom a množstvom možností, jej problém je ako v nesplnených sľuboch, tak aj technických detailoch hlavne na PC. Zatiaľ čo konzoly mali len menšie problémy pri prihlasovaní do uplay pri štarte hry, PC verzia sa prakticky nedala spustiť a jej multiplayer stále poriadne nefunguje doteraz, nehovoriac o optimalizácii enginu, ktorý môže na rôznych konfiguráciách zatrhávať. Ale keď sa pozrieme do minulosti, technické problémy v tomto štýle akčných adventúr nie sú nič neobvyklé. GTA IV bol na PC otras a GTA Online na konzolách nefungovalo prvé mesiace prakticky vôbec. 

Porovnania všetkých platforiem hry nechýbali:

Battlefield mal tento týždeň skutočne bohatý, za prvé je Battlefield 3 zadarmo na Origine a za druhé bol leaknutý a následne aj potvrdený Battlefield: Hardline, dlho skloňovaný policajný Battlefield, ktorý nás presunie do SWAT jednotky bojujúcej proti pašerákom, kartelom a zlodejom, či už v príbehovej kampani, na ktorej si vraj dali autori Dead Space záležať, tak aj v multiplayerových módoch, v ktorých preberieme strany policajtov a zlodejov.

Microsoft tento týždeň pokračoval v teasovaní E3 a predstavovaní svojich titulov a tentoraz priblížil Quantum Break, ktorý však nebude na E3, ale autori si ho odložili na augustový Gamescom a pridali aj dátum vydania na rok 2015. Hra bude mixom možností Alan Wake a Max Payne štýlov, kde spojí akciu, rozprávanie príbehu a aj špeciálne schopnosti.

Z iných vecí sme si zhrnuli hry, ktoré uvidíme na E3, ktorých bude skutočne veľa a konzolové spoločnosti sa budú určite činiť, kde vrcholmi budú určite aspoň prvé trailery na Halo a Uncharted, ale zahanbiť sa nenechajú ani EA alebo Ubisoft, od ktorých čakáme nové tituly. Či tam bude GTA V pre PC alebo nextgeny je stále otázne.

Z hier Driveclub prestavil zvuky, Risen 3 pre zmenu obrázky, Plants vs Zombies Garden Warfare naznačil Playstation verziu, leaknutý bol príbeh pre Prey 2, ktorý však nevieme, či skutočne aj vyjde a nový DLC balík ukázalo Call of Duty Ghosts. Leaknutý gameplay predstavuje Evil Within:

Z ostatných recenzií mimo Watch Dogs sme si prešli Jet Car Stunts, Final Fantasy XIV PS4 verziu, Grid Autorsport Preview, Mario Kart 8 a Amazing Spiderman 2.   Nakoniec sme si pridali aj videorecenziu na Wolfensteina New Order, ktorý má skutočne niečo do seba a na pokračovanie sa už tešíme.

Ak by ste chceli viac Wolfensteinu, vyšla aj nová plná hra zadarmo - Wolfenstein Final Solution, samozrejme neoficiálne pokračovanie pôvodného Wolfa 3D.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk