Take Two: Oculus je skvelý, ale iba pre core hráčov

Headsety virtuálnej realitu môžu byť skvelé pre core hráčov, ale nehodia sa k lokálnemu multiplayeru. Hráč sa ponorí do hry a úplne sa odreže od svojho okolia.

pridal roberto 2.6.2014 o 12:50 pod hry
Take Two: Oculus je skvelý, ale iba pre core hráčov

HRY > NOVINKY >

Oculus Rift a podobné zariadenia sú skvelou ukážkou nových technológií, ale podľa Straussa Zelnicka, generálneho riaditeľa Take-Two Interactive (BioShock, Borderlands, Civilization, GTA...), budú vhodné iba pre určitú skupinu hráčov.

"Myslím, že tieto veci dokážu sprostredkovať nádherný zážitok pre tých, ktorí sa chcú do hry naozaj ponoriť", povedal Zelnick pre agentúru Bloomberg. "Ale iní hráči, napríklad aj moje deti, si radi pozvú priateľov, sadnú si vedľa seba a hrajú spoločne. Nezdá sa mi, že by k tomuto potrebovali práve Oculus. Je to technológia určená core hráčom."

CEO Take Two ale ubezpečil, že aj keď VR technológie považujú za anti-sociálne, budú sa dať využiť aj v ich hrách. O všetkom nakoniec rozhoduje trh, počet predaných kusov a záujem hráčov. Čím viac hráčov bude využívať Oculus, tým viac mu budú venovať pozornosti.

Take Two: Oculus je skvelý, ale iba pre core hráčov

Počas rozhovoru samozrejme musela prísť reč aj na Grand Theft Auto 6. GTA je najsilnejšou značkou Take Two a len behom prvých troch dní im GTA 5 dokázalo vygenerovať 1 miliardu dolárov, napriek tomu sa s pokračovaním neponáhľajú: "Ešte na to nie je správny čas." Momentálne sa sústreďujú na prípravu nových titulov z Borderlands a Civilization série a na vydanie sa pripravuje aj Evolve od Turtle Rock Studios. V inom rozhovore Zelnick medzi "permanentné" značky svojho štúdia zaradil nie len GTA, Borderlands a NBA, ale aj Red Dead. Pokračovanie open world westernového titulu by tak už pomaly mohlo klopať na dvere.

Redaktorov teda napadlo, že by sme sa v dohľadnej dobe mohli dočkať aspoň GTA filmu. Zelnick odpovedal: "Momentálne nič také neplánujeme. To sa týka nie len GTA, ale aj ďalších našich sérií. Keby sme sa pokúsili taký film pripraviť sami, tak by sme na tom nakoniec prerobili. Niektoré spoločnosti by si od nás chceli kúpiť licenciu a film by si natočili sami, ale potrebovali by sme záruku kvality, aby nedošlo k poškodeniu značky."

Take Two sa chce sústrediť na to, čo im ide najlepšie a veľký filmový projekt by bol veľkým rizikom, ale nevylučujú prípravu aspoň krátkych, párminútových filmov.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk