Sonic Boom sa ukazuje ešte pred E3

Sega sa opäť pokúša vliať život do žíl modrého ježka, ktorý posledné roky stráca dych. Tentoraz si na to pozvala skúsený tím, do rúk zobrali špičkové technológie a hru chcú prepojiť s animovaným seriálom

pridal matus_ace 4.6.2014 o 12:25 pod hry
Sonic Boom sa ukazuje ešte pred E3

HRY > NOVINKY >

Aj napriek tomu, že modrý turbo ježko už pomerne dlhú dobu skôr len pokrivkáva, bude Sonic Boom jedno z najväčších oznámení Segy na nadchádzajúcej výstave E3. Komerčne je totiž Sonic stále pomerne úspešnou postavičkou a od toho sa aktuálne odvíja celá stratégia spoločnosti. Sonic Boom nie je len o hre, je o celej značke, ktorú má takpovediac zachrániť na všetkých frontoch. Dvojica hier bude doplnená o animovaný TV seriál a určite nebudú chýbať ani postavičky, keď vezmeme dôraz na postavičky.

Ešte pred E3 nám Sega uvoľnila množstvo zaujímavých informácií. Najhlavnejšie je však to, že Sonic Boom nebude len jednou hrou. Wii U dostane titul Sonic Boom: Rise of Lyric, ktorý by mal byť úplne odlišný od Sonic hier v minulosti. Do hry bude zapojený celý tím hrdinov, pričom dôraz sa kladie na to, aby hráči využívali jedinečné schopnosti každej z nich. Dojem hry by mal byť skôr v štýle klasických akčných adventúr. Navyše hra pobeží na CryEngine 3 a stane sa tak prvou na platforme, ktorá podporuje túto technológiu. Za hrou stojí štúdio Big Red Button Entertainment, ktoré založil jeden z pôvodných členov Naughty Dog, Bob Rafei.

Druhou hrou bude Sonic Boom: Shattered Crystal pre 3DS. Táto verzia bude odlišná od svojho Wii U súrodenca a skôr ako akčný nádych ponúkne zameranie na skákanie a riešenie puzzlov. Hrdinkou hry bude Sticks, čo je úplne nová postavička v sérii, ktorú Sega predstavila len nedávno. Keď zloduch unesie jej kamarátku Amy, nemôže stáť bokom a musí sa vybrať na cestu jej záchrany. Sticks (dabuje ju Nika Futterman) je jazvecom a prináša novú dynamiku do ustáleného tímu aj svojou nepredvídateľnou osobnosťou. Za hrou stojí štúdio Sanzaru Games (Sly Cooper: Thieves in Time) a bude zaujímavé sledovať ako sa im podarí prepojiť hru s 3DS verziou. Niektoré zberateľné predmety v tejto verzii totiž dokážu odomknúť nový obsah na Wii U. Obe hry prídu v priebehu novembra 2014.

Sticks nie je jedinou novou postavou v sérii. Ďalšou je zloduch Lyric, čo je príšera v podobe veľkého hada pochádzajúca zo starodávnej rasy, proti ktorej musia naši hrdinovia bojovať. Aj keď budú mať podobné príbehové črty, budú na dej nazerať z dvoch rôznych perspektív.

Hry majú slúžiť ako prequel k seriálu Sonic Boom, ktorý sa už túto jeseň dostane na obrazovky prostredníctvom stanice Cartoon Network. Na svedomí ho má francúzska produkčná spoločnosť OuiDo Productions, ktorá sa už skôr podieľala na animovanom seriáli ALVINNN!!! and The Chipmunks. Seriál bude mať 52 epizód a každá by mala trvať zhruba 11 minút. 





Páči sa mi!






Sonic Boom sa ukazuje ešte pred E3
WiiU
3DS

Vývoj: Sega / Big Red Button
Štýl: Arkáda
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19880)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk