Aké hry môžeme čakať na E3 od EA?

GameTrailers zhrnul ponuku EA, kde okrem očakávaných titulov naznačili aj hru od Criterionu, ktorý však pokiaľ vieme je už rozpadnutý a budúcoročné NFS by sme čakali pod hlavičkou Ghost Games.

pridal play3man 5.6.2014 o 7:11 pod hry
Aké hry môžeme čakať na E3 od EA?

HRY > NOVINKY >

Ako už to tak býva, očakávania sú pred E3 vždy veľké a firmy sa ich snažia vyplniť aspoň do určitej miery. Na jednej strane tomu určite pomáha súťaživosť, kedy sa doslova predbiehajú v tom, kto oznámi viac exkluzívnych hier a podobne. Konferencie Electronic Arts prebiehajú v pokojnom duchu, kedy zväčša neprichádza na nejaké zásadné oznámenia a iba si svoj čas odkrútia hlbším predstavovaním už oznámených hier, ktorého súčasťou sú aj nové gameplay ukážky.

Tento rok by sa mal niesť v podobnom duchu, kedže z toho, čo vieme, jeden z hlavných bodov konferencie v podobe Battlefield: Hardline. Ten im unikol na internet počas minulého týždňa a tak sme sa dočkali nie len názvu, ale aj prvých detailov a dokonca aj  sedemminútového gameplay videa, ktoré je však podľa slov EA pol roka staré. Ďalšou hrou, ktorú môžeme na konferencii očakávať, je tretie pokračovanie RPG série Dragon Age, Dragon Age: Inquisition. Veľkým lákadlom je tak isto pokračovanie obľúbenej parkourovej hry Mirror's Edge. Pôvodný titul vyšiel ešte v roku 2008 a na oznámenie pokračovania sme si museli počkať až do minuloročnej E3. Mirror's Edge 2 sa bude odohrávať v otvorenom svete a vo vývoji je pre PC, Xbox One a PS4. Podľa toho, čo tvrdí stránka GameTrailers, EA príde na konferenciu s novými informáciami, takže by sme sa mohli dočkať aj prvých gameplay záberov.

Rovnako spomínajú aj novú hru od Criterion Games. Aj keď by si fanúšikovia Burnoutu určite veľmi želali pokračovanie Burnout Paradise, samotné štúdio sa za posledné roky prakticky rozpadlo a väčšinu ľudí poslalo preč, zakladatelia odišli a tak je otázne, čo by mohlo priniesť. Ďalšia Need for Speed hra by sa mala dostať na trh až budúci rok, no nie je vylúčené, že z nej uvidíme niečo už na tohtoročnej E3, séria je však pod hlavičkou Ghost Games. Nakoniec nemôžeme zabudnúť ani na Star Wars: Battlefront, ktorý by si mohol z konferencie tiež nejakých pár minút odkrojiť.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk