Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer

K odhaleniu došlo na dnešnej konferenii CD Projekt RED & GOG.com

pridal play3man 5.6.2014 o 21:19 pod hry
Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer

HRY > NOVINKY >

Tretí Zaklínač bol oznámený začiatkom minulého roka a vývojári boli po celý čas na zábery z hry pomerne skromní. Na dnes však bola naplánovaná ich konferencia spolu s GOG.com, na ktorej sme čakali odhalenie nových záberov a ďalších informácií. Naše očakávania boli naplnené, kedže nám autori pustili dvojminútovú ukážku z hry, ktorá ukazuje v prvej polovici predrenderované scény, no v tej druhej nám približuje samotný gameplay, kde na jeho konci sa objavil dátum vydania. Tretí Zaklínač k nám tak doputuje 24. februára 2015 a to vo verziách pre PC, Xbox One a PS4.

Odhalené boli aj niektoré edície, v ktorých hra bude dostupná. Štandardná edícia bude obsahovať manuál, sprievodnú knihu, nálepky a soundtrack. Zberateľská edícia bude zabalená do steel booku a okrem toho bude v balení na viac mapa, soška, medailón vlka a art book. Autori samozrejme počítajú aj s bonusmi pre digitálnu verziu, kde v základe dostanete art book, videá z tvorby hry, HD trailery a digitálnu mapu. Digitálna deluxe edícia dostane rozšírený soundtrack, prvé vydanie komixu The Witcher, pozadia na plochu a kópiu Neverwinter Nights. Ak už vlastníte niektorú z predchádzajúcich hier, dostanete 5% zľavu.

Viac detailov balení:

The Witcher 3: Wild Hunt štandardná edícia 

- Witcher 3 hra
- Soundtrack
- Oficiálny sprievodca - Witcher Universe - The Compendium
- Detailná mapa herného sveta
- Nálepky
- Ochranný obal
 
The Witcher 3: Wild Hunt Collector’s Edition 

- Obsah štandardnej edície
- Veľká 33x24x26 cm, 100% ručne maľovaná socha Geralta z Rivie bojujúceho s Griffinom
- Witcher medailón
- SteelBook™ krabica
- Dvestostranový artbook
- Veľká zbrateľská krabica

Hra vyjde aj s českými titulkami.

Medzi ďalšie oznámenia patrí návrat stolnej hry The Witcher vo video hernej podobe s The Witcher Adventure Game. Všetko, čo poznáte zo starej hry, sa tak presúva do digitálnej podoby. Vydanie je naplánované na koniec roka pre Windows a Mac, no zatiaľ môžete skúsiť šťastie v pripravovanej uzatvorenej bete, do ktorej sa môžete prihlásiť na stránkach GOG. Ak si však tretieho Zaklínača predobjednáte, dostanete do tejto bety dva kľúče.

Kedže súčasťou konferencie bola aj distribučná služba GOG, neboli tam len do počtu, ale prišli s oznámením vlastného DRM-free klienta menom Galaxy. Pôjde tak o aplikáciu podobnú tej, akú má Steam, čiže budete mať k dispozícií vlastnú knižnicu a taktiež možnosť získavať achievementy. Galaxy bude navyše podporovať funkciu cross-play, vďaka ktorej budete môcť hrať multiplayer aj s hráčmi, ktorí hrajú cez iných klientov (napríklad Steam). Súčasťou je aj podpora offline hrania, respektíve Galaxy nebude vyžadovať online aktiváciu a ak si budú chcieť hráči stiahnuť hry alebo aktualizácie manuálne, nič im v tom nebude brániť.





Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer  Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer  Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer
Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer  Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer  Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer
Zaklínač 3: Divoký hon dostal dátum vydania a nový trailer
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk