Nintendo E3 direct live - sumár

O 18:00 začína Nintendo direct prezentácia k E3 zameraná na prichádzajúce novinky pre WiiU a 3DS.

pridal matus_ace 10.6.2014 o 17:52 pod hry
Nintendo E3 direct live - sumár

HRY > NOVINKY >

O 18:00 začína Nintendo direct prezentácia k E3 zameraná na prichádzajúce novinky pre WiiU a 3DS.

 

 

Nintendo ani tento rok nebude mať bežnú pressku, ale opäť divákom priblížia svoje novinky prostredníctvom vlastného Nintendo Direct steamu. Reggie je už určite pripravený, za 2 minúty by mal stream začať. Skladba, ktorá hrá, je Deadmau5 feat. Colleen D'Agostino - Seeya.

Nintendo nečakane začína svoj Digital Event stop-motion bábkami. A dnes nebude žiaden nový Mario. Zdá sa, že dnes to bude v štýle Smash Bros.

Event otvára ukážka Super Smash Bros. pre Wii U. Môžete hrať s vlastnými Miikmi a vyzbrojiť ich napríklad mečom zo Zeldy, či špeciálnymi schopnosťami z troch kategórii - zbrane, meče a pästné súboje. Spolu môžu hráči pre Miikov vyberať z 36 špeciálnych pohybov. Hru priblíži Masahiro Sakurai.

Svoje minihry predvádza aj verzia pre 3DS, ktorej sa dočkáme už čoskoro (3. októbra). Postavy budú totožné s Wii U verziou, no obsah a arény nie.

Reggio hovorí, že dnes to bude o inom a uvidíme mnoho rôznych Nintendo tímov, ktoré pripravujú nové hry. Ukazuje aj NFC postavičku Maria, ktorá sa bude dať využiť v Super Smash Bros. Postavičky sa volajú amiibo. Postavičky prinášajú nové možnosti do hier, dáta figúrok však nie sú nemenné, ale môžu sa meniť, napríklad vlastnosti postavičiek v Super Smash Bros. sa budú vylepšovať. Amiibo budú podporovať aj iné hry, podporu dostane Mario kart 8 napríklad. Na Nintendo youtube kanáli uvidíme viac informácií o amiibo.

Nastupujú vývojári. Konkrétne Takashi Tezuka, ktorý ukáže Yoshi's Wooly World platformovku. Kĺbko bavlny bude hlavným prvkom v tomto svete, ktorý nemá len dva rozmery, ale úlohu zohrá aj hĺbka prostredia. V hre môžete skúmať jej rozľahlý svet, čo vám umožnia hlavne mnohé Yoshiho schopnosti. Hru môžu hrať dvaja hráči kooperatívne.

Toad dostane vlastnú hru, kde bude musieť zdolávať rôzne prekážky a puzzly v trojrozmerných leveloch. Hráč môže meniť perspektívu pohľadu na level. Hra sa volá Captain Toad.

A konečne uvidíme Wii U Zeldu. Chcú vytvoriť obrovský svet, ktorý je celý prepojený a neskladá sa z oddelených miest, ale je to skutočne veľký otvorený svet, v ktorom sa môžete pohybovať. Od toho sa odvíjajú aj úlohy a hádanky. Hra príde v roku 2015.

Uvidíme aj nových Pokémonov. Omega Ruby a Alpha Sapphire pre 3DS sa ukazujú novým trailerom. Hry prídu 21. novembra 2014.

Platinum Games ukazujú druhú Bayonettu. Nebudú chýbať ani obrovskí enemáci a Bayonetta má nové schopnosti a oblečky. Hra prichádza už v októbri.

Tecmo Koei ukazujú Hyrule Warriors. Spin-off Zelda série, ktorý si požičia prvky z Dynasty Warriors série. Hra ale pridá obrovských bossov a multiplayer pre 2 na jednej konzole. Okrem Linka prichádzajú aj ďalšie známe postavy ako hrateľné charaktery so špeciálnymi schopnosťami. Hru uvidíme už 26. septembra.

Ďalej nám Nintendo ukázalo logickú hru s Kirbym - Kirby and The Rainbow Courses.

Monolith Soft. ukazujú svoje nové Xeno JRPG cinematic trailerom, ktorý potvrdzuje, že výraznú rolu v novom titule zohrajú mechovia. Xenoblade Chronicles príde v 2015.

Klasického Maria si teraz môžete upraviť v Mario Maker. Upravovanie levelov môžete použiť na prekonávanie nezdolateľných prekážok. Editor vyzerá byť jednoduchý, vždy upravujete aktuálnu scénu, dočkáme sa v 2015.

Splatoon je nová hra od Nintenda, multiplayerová akcia 4 vs 4 o kontrolovanie územia medzi dvoma tímami. Bojujú proti sebe rôzne sfarbené hlavonožce. Môžu plávať vo farbe alebo sa meniť na humanoidov a chodiť a strieľať. Vaša farba vás zrýchli, farba súperov spomalí a podobne. Akcii to dá zaujímavú dynamiku, v hre nechýba ani strategický element vďaka tabletu.

Digital Event týmto končí, no vysielanie Nintendo noviniek bude pokračovať na Twitchi.

Tak ešte jedna chuťovka. Pit z Kid Icarus bojuje s Linkom zo Zelda série v štýlovom anime teaseri na Super Smash Bros. Zároveň nám predstavujú aj novú hrateľnú postavu - Palutena. V hre asi bude aj Dark Pit.

Miyamoto hrá niečo na tablete, lieta sa tam, asi to bude nový Star Fox, ktorého si ľudia môžu pozrieť v Nintendo Treehouse.

Nasleduje rýchla prezentácia Nintendo Minute.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk