Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda

Nová značka Nintenda pre 3DS chce priniesť zaujímavý pohľad na boj proti mimozemskej hrozbe v dobe parných vynálezov

pridal matus_ace 12.6.2014 o 15:53 pod hry
Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda

HRY > NOVINKY >

Nie je to tak dávno, čo Abraham Lincoln zvádzal boj proti upírom na filmových plátnach, no výsledkom bol strašný trapas. Teraz sa pustí proti votrelcom, no ak všetko pôjde podľa očakávaní, výsledok by mal byť presne opačný. Do boja proti nim sa totiž pustí v novej značke Nintenda Code Name: STEAM, ktorú na 3DS v roku 2015 prinesú vývojári z Intelligent Systems, ktorých môžete poznať aj vďaka sériám ako Fire Emblem, Advance Wars alebo najlepším hrám zo série Paper Mario.

Keď si Nintendo nedávno zaregistrovalo značku Code Name: STEAM, objavili sa dohady, že skôr pôjde o menšiu akčnú hru, no Intelligent Systems zostali verní svojmu remeslu a taktiež žánru, ktorý im ide najlepšie. Hra bude ťahovou stratégiou, aj keď so značne upraveným konceptom, ktorý jej pridáva na zaujímavosti. Na bojisko totiž nazeráte z pohľadu "bežnej" 3rd person akcie a pohybovanie spolu so streľbou sa odvíjajú od ťahov. Stojí za tým nápad priniesť ťahovky dnešnému bežnému hráčovi a kameru na úroveň individuálnych charakterov.

Hra sa odohráva v Londýne počas doby parných objavov, kedy Abraham Lincoln založil jednotku Strike Team Eliminating the Alien Menace na boj proti mimozemšťanom. Každý váš bojovník je tak poháňaný parou a množstvo pary je obmedzené a na ňom závisia ťahy a útoky. Dizajn jednotiek sa inšpiroval v živočíšnej ríši a od toho sa odvíja aj dizajn zbraní, nepriatelia sú zas inšpirovaní lovecraftovskými motívmi. Graficky hra vsádza na komiksový štýl, najmä na štýl amerických výtvarníkov Jacka Kirbyho a Bruca Timma. Vedúcim vývoja je Hitoshi Yamagami (Xenoblade Chronicles) a soundtrack komponuje Taishi Senda.

Z hry toho zatiaľ autori veľa neukázali, no z informácií je celkom dobrý dojem. Zatiaľ sa hra zdá byť taký XCOM s real-time elementmi. 





Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda  Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda  Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda
Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda  Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda  Abraham Lincoln bojuje proti votrelcom - v novej IP od Nintenda
Páči sa mi!






3DS

Vývoj: Nintendo / Intelligent Systems
Štýl: Stratégia / Taktická
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk