Nintendo uvádza nové Wii U ovládače v štýle GameCube

Séria Smash Bros. zažila najväčšiu slávu na GameCube, kde prišla Super Smash Bros. Melee. Nintendo by rado tento úspech zopakovalo a chce si pomôcť aj nečakaným ovládačom

pridal matus_ace 16.6.2014 o 6:38 pod hry
Nintendo uvádza nové Wii U ovládače v štýle GameCube

HRY > NOVINKY >

Super Smash Bros. Melee z roku 2001 je pravdepodobne jednou z najlepších hier na GameCube a zároveň asi najpopulárnejšou hrou zo série Smash Bros. Hra sa stala závislosťou pre mnohých a dôvodom, prečo ľudia kupovali konzolu. Zároveň sa výborne hrala na pôvodnom GameCube ovládači, ktorá je zaujímavý v tom, že na prvý pohľad vyzerá ako úplný nezmysel, no čoskoro si ho každý obľúbil. A toto úspešné kombo by Nintendo rado zopakovalo aj teraz.

Už v zime sa na Wii U dočkáme nového Super Smash Bros. titulu a Nintendo naň vsádza mnoho. Reklamná kampaň sa slušne rozbehla, hra by mala priniesť to najlepšie zo série obohatené o nové prvky a hru by sme mali ovládať tak, ako sme zvykli v minulosti - s GameCube ovládačom. Nintendo už skôr ohlásilo oficiálny adaptér pre staré ovládače, ktoré tak budeme môcť použiť na Wii U. O niečo neskôr navyše označili aj nové ovládače špeciálne pre hru, no samozrejme ich budete môcť využívať aj v iných tituloch.

 

Dizajnovo vychádzajú presne z GameCube ovládačov, avšak obsahujú moderné prvky, aby sa dali použiť vo všetkých moderných hrách. Drobný C stick je nahradený plnohodnotným analógom, pričom ako môžete vidieť, klobúčiky sú prehĺbené, vďaka čomu na nich prsty lepšie držia. Ovládače sú káblové, aj keď zatiaľ nie je isté, ako sa zapájajú. Prichádzajú v troch farebných vyhotoveniach zodpovedajúcim trom populárnym postavičkám, ktoré uvidíte v Super Smash Bros. A spolu s nimi v rovnakých farbách na trh prichádzajú aj nové Wiimote Plus ovládače.

Za ovládačmi stojí spoločnosť Performance Design Products a Nintendo ich oficiálne licencuje. Sú kompatibilné s Wii a Wii U hrami podporujúcimi Classic Controller alebo Classic Controller Pro, taktiež aj s väčšinou Virtual Console hier. Zatiaľ nie je známy presný dátum, no na trh by sa mali dostať s Wii U verziou Super Smash Bros. Cena je príjemných US$24.99.





Nintendo uvádza nové Wii U ovládače v štýle GameCube  Nintendo uvádza nové Wii U ovládače v štýle GameCube  Nintendo uvádza nové Wii U ovládače v štýle GameCube
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk