Everybody's Gone to the Rapture sa pripomína trailerom

Nový interaktívny zážitok od tvorcov Dear Esther dorazí k hráčom až počas roka 2015, pravdepodobne ako PS4 exkluzivita.

pridal roberto 16.6.2014 o 12:16 pod hry
Everybody's Gone to the Rapture sa pripomína trailerom

HRY > NOVINKY >

Experimentálna hra, či skôr interaktívny titul Dear Esther vyšiel v roku 2012 a kritici aj hráči ho prijali viac než dobre. Nezávislé britské štúdio The Chinese Room teda pokračuje vo výrobe netradičných titulov zameraných na umelecké rozprávanie príbehu. Budúci rok teda dostaneme príležitosť vyskúšať si ich nový titul Everybody's Gone to the Rapture.

Svet končí, ale vy zostávate. Vy, jediný pozostalý, objavujete malé idylické mestečko a preberáte sa tým, čo v ňom po jeho obyvateľoch zostalo. Ale, narozdiel od Dear Esther, tu nebudete postupovať napred lineárnym príbehom. V Rapture bude na vás čakať otvorený svet, ktorý môžete objavovať svojím vlastným tempom. Autori by chceli hráčom ponúknuť krásny svet, plný kontrastov medzi nádherou anglického vidieka a svetom po veľkej kataklizme. Hra bude situovaná približne do roku 1984, kedy bol Anglický vidiek ešte synonymom lesov striedajúcich sa s poľnohospodárskou pôdou, malebnými rybníkmi a zurčiacimi potokmi s kamennými mostami. Vizuálny zážitok doplnia zvuky klavíra a strunových nástrojov.

Aby ste sa ale necítili úplne opustení, autori sa v hre hrajú aj s časom a umožnia vám počuť hlasy z minulosti. Občas si tak môžete na záhrade vypočuť napätý rozhovor dvoch osôb venovaný narodeninám jedného z detí, či začuť tiché šepkanie zo zamknutej izby jedného z farmárskych domčekov. Je teda zrejmé, že sa autori budú venovať nie len vykresleniu krajinky, ale aj ľudským osudom a medziľudským vzťahom.

Malé štúdio Chinese Room's tvorí iba 13 kmeňových zamestnancov, pre svoj nový projekt však získalo podporu štúdia Sony Santa Monica a zdá sa, že titul vyjde v roku 2015 exkluzívne iba na PlayStation 4.





Everybody's Gone to the Rapture sa pripomína trailerom  Everybody's Gone to the Rapture sa pripomína trailerom  Everybody's Gone to the Rapture sa pripomína trailerom
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk