Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny

Jedna exkluzívna mapa, niekoľko zbraní, tri unikátne vesmírne lode a ďalšie drobnosti

pridal play3man 17.6.2014 o 7:09 pod hry
Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny

HRY > NOVINKY >

Konferencia Sony na E3 odštartovala trochu nezvyčajne a to dlhšou ukážkou z konkrétnej hry. Tou hrou bolo práve Destiny a po jej skončení prišiel na pódium Andrew House, ktorý oznámil hneď niekoľko bonusov pre majiteľov PlayStation konzol. Jednou z hlavných bolo ohlásenie exkluzívneho beta testu na koniec júla a taktiež aj alpha testovania na minulý týždeň. To malo skončiť včera ráno, no Bungie sa ho rozhodlo predĺžiť pričom chcú vyskúšať bližšie nešpecifikovaný "expert mód". Rovnako tiež nie je známe, dokedy bude toto predĺžené testovanie prebiehať.

Ďalším spomenutým bonusom bola aj jedna mapa s názvom Exodus Blue, no na kompletné odhalenie exkluzívneho materiálu sme si museli počkať až do dnes. Okrem spomínanej mapy sa môžu tešiť majitelia PS3 a PS4 aj na misiu  zasadenú na Marse pre troch hráčov v kooperácii Dust Palace. Zo zbraní si Bungie pripravilo útočnú pušku Monte Carlo a ručný revolver Hawkmoon. Do výbavy pre triedu Warlock pribudne brnenie Manifold Seeker, ktoré vám pomôže prežiť v tajných zákutiach Vertexov, trieda Titanov dostane brnenie Vanir na ochranu pred ťažkou palebnou silou Cabalov a trieda Hunt dostane rovnako odolné brnenie menom Argus. Nakoniec spomenieme aj trojicu exkluzívnych vesmírnych lodí Aurora Wake, Crypt HammerOutrageous Fortune.

Bungie stihlo už vypustiť aj sprievodnú aplikáciu k Destiny na mobilné telefóny s Androidom. Kedže je však dostupná iba v testovacej verzii, pre jej stiahnutie sa musíte najskôr stať členom tejto komunity Bungie na Google+ a potom kliknúť na nasledujúci odkaz. Ak všetko prebehlo v poriadku, zobrazí sa vám obrazovka s otázkou, či sa chcete stať testerom, ktorú stačí iba potvrdiť a môžete sťahovať. Pre použitie tejto aplikácie je však nutné sa prihlásiť so SEN účtom, cez ktorý hráte alfa verziu Destiny, inak sa nedostanete ďalej.





Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny   Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny   Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny
Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny   Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny   Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny
Odhalené exkluzívne bonusy pre PS3 a PS4 verziu Destiny
Páči sa mi!






Xbox 360
PS3
PS4
Xbox One

Vývoj: Activision / Bungie
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18384)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk