Sunset prefinancovaný behom dvoch dní

First-person videoherný thriller sa stal hitom KickStarteru.

pridal roberto 20.6.2014 o 19:22 pod hry
Sunset prefinancovaný behom dvoch dní

HRY > NOVINKY >

Príbeh, ktorý ponúkne nezávislý, no nie celkom neskúsený tím štúdia Tale of Tales, by sa mal celý odohrať v jedinom byte nachádzajúcom sa vo fiktívnom juhoamerickom meste. Ocitáte sa v roku 1970 a v úlohe gazdinej menom Angela Burnes. Raz za týždeň sa hodinu pred západom slnka stretávate s elegantným starým mládencom Gabrielom Ortegom. Vaše povinnosti gazdinej sú jednoduché, vy však potrebujete zájsť trochu ďalej. Postupom času stále lepšie spoznávate svojho tajomného zamestnávateľa, čo vás však vtiahne do víru sprisahania proti miestnemu diktátorovi generálovi Ricardovi Mirafloresovi.

Sunset si zahráte z pohľadu prvej osoby a podobne ako v hrách Gone Home a Dear Esther, nebude vaším cieľom dosiahnuť víťazstvo, ale čo najviac sa ponoriť do príbehu. Tu však nepôjde o rozplietanie niečoho, čo sa už stalo. Všetko podstatné sa deje v prítomnosti a vy ste toho súčasťou. Autori nám tak okrem iného chcú ukázať vojnu zo stránky, ktorej sa venuje iba málo hier. Namiesto hrdinu priamo v akcii ste postavou, ktorej vojna nepriamo mení každodenný život.

Sunset prefinancovaný behom dvoch dní

Hra je rozdelená na časti, ktoré majú symbolizovať hodinu, ktorú môžete stráviť v Ortegovom byte pod zámienkou plnenia svojich povinností. Svoj čas však môžete využiť rôzne, napríklad aj hľadaním informácií dôležitých pre revolucionárov. To v prípade, že sa váš vzťah k Ortegovi nevyvíja k lepšiemu. Ak s ním ale budete komunikovať iným spôsobom, viac zábavným, alebo viac koketným, môže váš vzťah prerásť do niečoho väčšieho a príbeh aj pohľad na dobro a zlo sa zmení. Občas budete postavení pred dôležitú voľbu. Priebeh vojny síce ťažko zmeníte, ale zmeníte svoju úlohu v príbehu a preberiete za ňu zodpovednosť. Neexistujú samozrejme zlé odpovede ani totálne zlyhania, iba odlišné pohľady na tú istú vec a odlišné zážitky.

Sunset nebude obsahovať žiadnu akciu, ale ani žiadne puzzle úlohy. Hráčom ponúka iba atmosféru a príbeh a to z nejakého dôvodu stačilo k tomu, aby hra splnila svoj cieľ na KickStarteri v priebehu 2 dní. Rýchle víťazstvo interaktívneho príbehu nad mnohými "skutočnými hrami" možno nie je najlepším signálom zvyšku nezávislej scény, to ale nemusí Tale of Tales vôbec zaujímať. Namiesto toho si pravdepodobne lámu hlavu nad vymýšľaním nejakých dodatočných cieľov. Sunset by pritom mal byť vydaný už v marci 2015, pričom vývojári zatiaľ ešte nepremýšľali ani o rozšírení mimo trojlístka Windows, Mac a Linux.

Sunset prefinancovaný behom dvoch dní





Páči sa mi!






Sunset prefinancovaný behom dvoch dní
PC

Vývoj: Tale of Tales
Štýl: Adventúra
Dátum vydania:  marec 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19784)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk