Polyphony Digital a FIA priblížili plány pre budúcu spoluprácu

Medzinárodná automobilová federácia (FIA) medzičasom navštívila priestory Polyphony Digital, pričom hneď štyrom okruhom z GT6 udelila certifikát

pridal play3man 25.6.2014 o 10:46 pod hry
Polyphony Digital a FIA priblížili plány pre budúcu spoluprácu

HRY > NOVINKY >

Polyphony Digital sa posledné mesiace konečne rozbehlo a začalo postupne uvoľňovať sľúbené aktualizácie a prídavný obsah. Posledná várka nového obsahu prišla naposledy len minulý týždeň a to so štyrmi novými autami, a rakúskym okruhom Red Bull Ring. Autorov však čaká ešte dlhá cesta, aby splnili všetky sľuby, ktoré fanúšikom pred a po vydaní narozprávali. Najnovšia správa z tohto japonského štúdia sa už netýka nového obsahu, aspoň teda nie v najbližšej dobe, ale namiesto toho sa nesie v duchu pomerne veľkého oznámenia.

Mediznárodná automobilová federácia (FIA), vyslala svojich ľudí do štúdia Polyphony Digital, aby detailne preskúmali 3D modely ich reálnych tratí. Nie je síce známe koľko z okruhov prešlo ich rukami, no isté je, že hneď štyri si odniesli oficiálnu certifikáciu FIA. Ide tak o prvú hru v histórii, ktorá získala takýto certifikát. K celému priebehu sa vyjadril aj Jacques Berger z FIA, ktorý pochválil detailnú prácu Polyphony Digital a to nie len kvôli presnosti samotného okruhu, ale aj okolia ako napríklad prostredie, tribúny či budovy. Pri štyroch okruhoch to však nekončí a na preskúmanie ďalších sa ešte len pripravujú.

Samozrejme, tieto certifikáty sú pre bežného hráča, ale aj nadšenca virtuálnych pretekov iba určitým potvrdením toho, že trate, na ktorých si môže virtuálne zajazdiť sú prakticky dokonalé kópie tých skutočných. No aby to však nezostalo len u tohto pocitu, FIA v spolupráci s Polyphony Digital pripravujú pre budúci rok oficiálny online šampionát FIA do hry Gran Turismo, čo znovu o niečo viac zúži hranicu medzi virtuálnym a skutočným pretekaním. Na detaily, ako to celé bude prebiehať si pochopiteľne budeme musieť ešte počkať, no pod FIA spadá nie len F1, ale aj WRC a množstvo ďalších veľkých podujatí. Rozhodne tak bude zaujímavé sledovať vývoj tejto veľmi nádejnej spolupráce.





Polyphony Digital a FIA priblížili plány pre budúcu spoluprácu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19846)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk