Odhalené júlové PlayStation Plus tituly

Sony si na tento mesiac pripravila kombináciu skôr menší hier, z ktorých vyčnieva Dead Space 3

pridal play3man 26.6.2014 o 6:31 pod hry
Odhalené júlové PlayStation Plus tituly

HRY > NOVINKY >

Tak ako každý mesiac, tak aj tento sa dostal zoznam PS Plus hier na internet o niečo skôr a aj tentokrát bol pravý. Teda aspoň čo sa PS4 hier týka, kedže zdrojom úniku bola ázijská PlayStation stránka a práve hry pre PlayStation 4 sú, aspoň zatiaľ, pre každý región rovnaké.

PlayStation 4

Jednou z dvojice júlových hier vrámci PS Plus bude platformovka TowerFall Ascension. Na prvý pohľad vás pravdepodobne moc nezaujme, no v recenziách si odnášala vysoké známky, pričom jej priemer na Metacritic je 87 zo 100. TowerFall Ascension je rozšírená verzia pôvodnej hry, ktorá na viac obsahuje kooperačný režim či rovných 50 levelov.

Druhou hrou je akčný titul Strider. Hra rozpráva príbeh o najmladšom agentovy s hodnotením Super A z elitnej spoločnosti známou ako Striders. V recenziách si táto hra rovnako neviedla zle a jej priemer na Metacritic je 77 zo 100.

PlayStation 3

Prvou PS3 hrou je približne rok aj pár mesiacov staré pokračovanie obľúbenej série Dead Space. Budúci mesiac teda príde do PS Plus pre majiteľov PS3 Dead Space 3. V ňom sa opäť dostaneme do role Isaaca Clarka, s ktorým sa vydáme na cestu cez vesmír s odhodlaním navždy skoncovať s Necromorphami. U recenzentov si tretie pokračovanie tejto série neviedlo najlepšie, kedže jeho priemer na Metacritic je 76 zo 100, čo síce nie je zlé, ale je to najmenej zo všetkých troch dielov, no aj napriek tomu ide určite o kvalitný titul.

Druhou hrou pre PS3 je 2D puzzle platformovka Vessel s hrateľnosťou založenou na fyzike. Aj keď táto hra vyšla na PC ešte v roku 2012, na PS3 sa dostala iba v marci tohto roka. Novinári si ju prevažne pochvaľovali, čo dokazuje aj nadpriemerných 81 zo 100 na Metacritic.

PS Vita

No a nakoniec sa dostávame k súčasnému handheldu od Sony, kde si pre jej majiteľov pripravili kvalitnú lego hru LEGO Batman 2: DC Superheroes a rovnako kvalitný, no tiež roztomilý titul Doki Doki Universe.

 





Odhalené júlové PlayStation Plus tituly  Odhalené júlové PlayStation Plus tituly  Odhalené júlové PlayStation Plus tituly
Odhalené júlové PlayStation Plus tituly  Odhalené júlové PlayStation Plus tituly
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk