Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro

Nová MOBA s hororovou tematikou a dôrazom na RPG prvky.

pridal roberto 27.6.2014 o 6:48 pod hry
Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro

HRY > NOVINKY >

Deadbreed je nová MOBA s hororovou tematikou a dôrazom na RPG prvky. Titul sa pokúsi zaujať najme hráčov, ktorí už nejakú tú MOBA hru skúsili, ale túžia po hre, ktorá im dá viac slobody pri tvorbe a vylepšovaní svojho hrdinu. V tejto hre tak nebudú hráči svojim hrdinom vyberať iba zbrane či zbroj, ale aj štýl boja, ktorý môžu meniť aj počas prebiehajúceho zápasu. Každého hrdina sa tak dá zaviesť na cestu bojovníka, lukostrelca či mága. Ďalším taktickým prvkom je rozdelenie hrdinov na nočné, zmiešané a denné tvory, čo ovplyvní ich výkony počas rôznej dennej doby.

Hráči, ktorí si už zvykli, že sa v MOBA hrách itemy proste iba hádžu do inventára, si počas hrania Deadbreed môžu odvyknúť. Nie len, že sa brnenia a časti zbroje prejavia na výzore hrdinu, ale zmenia aj spôsob jeho pohybu a rôzne typy zbraní aj spôsob útoku. Napríklad získanie meča a štítu urobí z hrdinu bojovníka na blízko, luk a šípy na diaľku. Zaujímavým taktickým prvkom je vyčlenenie "artefaktov" spomedzi ostatných získateľných predmetov. Každý artefakt je jedinečný a preto ho môže v jednej chvíli vlastniť iba jeden hráč na bojisku. Získavanie artefaktov teda nie je len ďalším spôsobom ako posilniť svojho hrdinu, ale aj spôsobom ako ublížiť nepriateľskému tímu.

Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro

Ďalšou dôležitou voľbou je výber ochrancu. Tím si vyberie z ponuky ochrancov s rôznymi silnými a slabými stránkami jedného a ten sa postaví do základne tímu na kraji mapy. Hra obyčajne končí, keď jeden z tímov príde o svojho ochrancu.

Deadbreed už o pár dní otvorí svoje brány v rámci Steam Early Access. Hra bude na začiatok obsahovať iba jednu klasickú pvp mapu - Graveyard, s dvoma lajnami a dvoma trojčlennými tímami hráčov. Mapa ale tiež obsahuje troliu jaskyňu, v ktorej môžete získať cenného spojenca, dva menšie dungeony umiestnené na strane každého tímu a vstup do jedného väčšieho dungeonu. Samozrejme "väčšieho" v rámci možností MOBA titulu.





Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro  Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro  Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro
Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro  Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro  Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






Deadbreed, najtemnejšia MOBA už čoskoro
PC


Štýl: Stratégia / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk