Týždenník - Lindsay Lohan došli prachy, chce ich od Rockstaru

Tento tyždeň sa nám ozvala ako Lindsay Lohan, tak aj partia zombíkov z Dead Islandu.

pridal saver 6.7.2014 o 22:28 pod hry
Týždenník - Lindsay Lohan došli prachy, chce ich od Rockstaru

HRY > NOVINKY >

Tento tyždeň sa nám ozvala ako Lindsay Lohan, tak aj partia zombíkov z Dead Islandu.  Konkrétne Lindsay Lohan zrejme už došli peniaze na svoje podporné probiotiká a po dlhom čase od prvych ohlásení v decembri sa skutočne rozhodla zažalovať Rockstar za jej podobu v GTA V. Nikto nevie, ktorú podobu presne myslí, ale minimálne tam bola jedna misia, ktorá ju pripomína.  Nejdeme si ju už opakovať, ale keď spomíname GTA V, pozrime si trailer prepracovaný do reálnej podoby v Madride

Druhí zombíci sa nam prekvapivo objavili na Dead Islande, konkrétne novej hre a to Escape Dead Island, ktorá prepojí prvú a druhú Dead Island sériu.  Bude prekvapivo v pohľade z tretej osoby a v celshadovanej viac komiksovej grafike. Príbeh bude sledovať novú postavu, ktorá odhalí tajomstvo zombie epidémie na ostrove.   Zaujímavosťou bude to, že v hre sa nám bude stále znovu reštartovať deň a stále budeme môcť dôjsť ďalej. Zrejme to autori pojmú podobne ako v Edge of Tomorrow.

Mimo nich nám prišla ďalšia simulácia a to simulácia trávy, ktorá bude simulovať rast trávy a spolu s tým budeme môcť hrať za kravu, alebo za lovcov s pištoľou. Je to až také divné, že je to ešte divnejšie ako predchádzajúca simulácia kameňa, ktorá má zrejme oveľa zmysluplnejší koncept.

Z ostatných vecí sa objavili nové detaily Far Cry 4, pozreli sme sa na budúcnosť Day Z.  A vyhlásené bolo aj E3 Awards, ktoré vyhralo Evolve ako najlepšia hra výstavy. Z menších zaujímavostí Project Cars už má distribútora a je ním Namco.

Vývojári v UK vyberali najlepší herný softvér a hardvér a vyhral Rasperi Pi, druhý bol prekvapivo Unreal engine 4, ktorý v popularite predbehol aj PS4 a Xbox One konzoly a aj Cryengine, ktorý skončil na 11. mieste. Keď sme pri enginoch svoju nextgen verziu predstavil Pro Evolution Soccer, ktoré sme rovno porovnali. A rovnako svoju nextgen grafiku ukázala FIFA 15

Z technologických noviniek už Microsoft plánuje vydanie Xbox One v doteraz zanedbaných krajinách a pripravuje bundle s hrami za nezmenenú cenu konzoly. Prakticky v baleniach za 399 eur bez Kinectu, alebo za 499 eur s Kinectom dostanete dve ďalšie hry a to Forza 5 a FIFA 15 v lacnejšom a Dance Central a FIFA 15 v drahšom. Niektoré krajiny majú v Forza 5 aj v drahšom balení, ale bundle nie sú oficiálne potvrdené a uvidíme, aké bundle sa nakoniec objavia u nás. Xbox One u nás vychádza začiatkom septembra.

Z hardvéru Intel naplánoval svoje i7 osemjadro a dal mu tisíc dolárovú cenu, AMD mu konkuruje vydaním 5ghz FX procesoru s vodným chladením. Z grafík už Nvidia pripravuje novú GTX 880 kartu a prvá fotka nám ju naznačila, zatial čo sa AMD  Computexe snažilo hráčov presvedčiť o rýchlosti Mantle, ale znovu dosť nepodareným swarm demom.

Z článkov sme sa pozreli na MMO Wildstar, ktorá obstála celkom slušne, slabšie na tom bola detská hororovka  Among the Sleep, zrecenzovali sme aj Sacred 3, z E3 sme si  ešte zhrnuli This War of Mine. Doplnili sme to recenziami na DEX, Soul Sacrifice Delta a Secrets of Raetikon a v inteview sme sa porozprávali s tvorcom hry Superhot. Z hardvéru sme sa pozreli na Audio novinky od Urban Revolt.

Nakoniec si ešte pozrime jeden z akčný krátkych filmov zachytených v Battlefield Hardline.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk