Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru

Hra využije kvalitné displeje a kamery mobilných zariadení, ale aj fyzickú mapu a technológiu boARd 3D.

pridal roberto 10.7.2014 o 20:05 pod hry
Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru

HRY > NOVINKY >

Estudio Antropo sa snaží preraziť nezvyčajnou kombináciou mobilnej hry a reálnej (papierovej) mapy. Taktický titul Cartoneros je zameraný na rodinnú zábavu. Pripojiť sa môže až 8 hráčov, každý z nich však musí mať vlastný tablet s nainštalovanou aplikáciou. Mapa by pri titule zameranom na bežné hráčske publikum mohla kľudne byť aj virtuálna, no papierová mapa donúti hráčov sadnúť si spolu za jeden stôl, rovnako ako to robievajú hráči stolových hier. Druhou výhodou je maximálne zjednodušené ovládanie a tiež prehľad o dianí na bojisku, ktoré umožní zapojiť do hry aj mladších hráčov. Tí nemusia hrať sami, môžu sa ľubovoľne spájať do tímov.

Hra má čiastočne výchovný charakter, ale nechýbajú ani boje s monštrami. Úlohou hráča je zbierať smetie - kartóny, ktoré následne poslúži aj ako platidlo pri vylepšovaní a rozširovaní armády kartónových zberačov - cartoneros. Po mestečku sa ale túlajú aj nebezpečné príšery, robotníci budú potrebovať zbrane a špeciálne itemy a v prípade príchodu tých najsilnejších oblúd by dokonca mali dať bokom súťaživosť a zničiť ich spoločnými silami. Ak hráči vôbec nemajú chuť na vzájomné potýčky, môžu hrať všetci v jednom tíme a sústrediť sa na boj s monštrami a zber kartónov. Do jednoduchej hry prepašovali autori aj nejaké tie RPG prvky, takže zberači majú svoje silné i slabé stránky a rôzne schopnosti. Nič zložité to ale samozrejme nebude.

Hra využíva patentovanú technológiu boARd 3D a je určená zariadeniam s Androidom alebo iOS a kvalitnou kamerou, PC, Mac a Linux dostanú vlastnú, odlišnú verziu. Titul sa usiluje získať priazeň rodinne či casual založených hráčov na KickStarteri. Nejde o prvý titul využívajúci boARd 3D, minulý rok sme vás informovali o Espionag3, ktorý sa objavil ako príloha Hospodárskych novín.





Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru  Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru  Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru
Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru  Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru  Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru
Páči sa mi!






Cartoneros kombinuje mobilnú a stolovú hru
PC

Vývoj: Estudio Antropo / Estudio Antropo
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk