Nudia vás hry? Na KickStarter sa dostala live akcia Blood, Guts, 'n Glory

Bude sa strieľať na zombíkov. Že je to už otrepané? Nie, ak sa hra odohrá v skutočnom svete a bude sa strieľať na zombíkov z mäsa a kostí.

pridal roberto 10.7.2014 o 21:14 pod hry
Nudia vás hry? Na KickStarter sa dostala live akcia Blood, Guts, 'n Glory

HRY > NOVINKY >

Blood, Guts, 'n Glory autori popísali ako in-person bojovú strieľačku a survival horor. Tento raz sa teda nejedná o video hru, iba o tému hráčom video hier dôverne známu - prežitie v obkľúčení zombíkov. Tí budú likvidovaní v reálnom svete, na reálnom mieste, v reálnom čase, nie zas tak skutočnými zbraňami, ktoré však dokážu vyvolať mimoriadne skutočný pocit bolesti.

Od obyčajných airsoftových zápasov hru odlíšia minimálne 2 podstatné faktory. V prvom rade sa nebude hrať s airsoftovými zbraňami, ale so špeciálnymi imitáciami pušky M4, ktoré majú nie len správnu hmotnosť, zvuk a spätný ráz, ale dokážu súperovi spôsobiť aj poriadnu bolesť:

Za druhé, nepôjde o obyčajné zápasy, ale o plnenie vopred pripravených misií. Okrem súperov tak hráči v hre narazia aj na povstalcov a zombíkov, stvárnených (amatérskymi) hercami a herečkami. V misii so zombíkmi dostane tím za úlohu vniknúť do tajného laboratória, ktoré je zamorené mutantmi a zombíkmi. Úlohou tímu je vyhľadať a zničiť všetkých nemŕtvych,  vyriešiť niekoľko puzzle úloh a zachrániť vedátorov, ktorí už horúčkovito pracujú na príprave lieku. Ten ešte bude treba dopraviť k hlavnému potrubiu zásobujúcemu mesto pitnou vodou.

Samotná hra vždy potrvá 4-5 hodín a zúčastniť sa budú môcť 5 členné tímy, ktoré budú do zombie pekla púšťané po 15-30 minútach. Počet tímov na jednu hru bude záležať od vyzbieraných peňazí, základná konfigurácia je na 5 tímov, rozšírená bude na 8 tímov. Každý z tímu dostane základnú výzbroj, kde si vyberú z M4 Carbine Assault Rifle, M4 Sniper Rifle, M4 CQB Rifle, alebo the Glock 17 ako hlavnú zbraň, to bude v cene 100 dolárového lístka, doplnky si môžete následne dokúpiť a budú zahŕňať aj hľadáčiky a ďalekohľady na zbrane, granáty, držiaky, ale aj GoPro kameru a DVD z celého boja.

Hrať sa bude od 29. októbra a do 31. decembra vždy od štvrtka do nedele..

Hra má žiaľ dve obmedzenia. Prvým je účasť len od 18 rokov vyššie a druhým je miesto konania - Atlanta. Podobná akcia sa však už konala v Melbourne a možno sa takáto kratochvíľa rozšíri aj do Európy. Či uspeje práve Blood, Guts, 'n Glory je otázne, keďže si na KickStarteri možno zažiadali o privysokú čiastku.  





Nudia vás hry? Na KickStarter sa dostala live akcia Blood, Guts, 'n Glory  Nudia vás hry? Na KickStarter sa dostala live akcia Blood, Guts, 'n Glory  Nudia vás hry? Na KickStarter sa dostala live akcia Blood, Guts, 'n Glory
Páči sa mi!

Zaradené pod: real life, kickstarter






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19496)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk