Beta Pillars of Eternity bude dostupná pre backerov v auguste

Bližšie detaily o priebehu bety oznámia neskôr, no zatiaľ sa podelili aspoň o presný dátum jej spustenia

pridal play3man 13.7.2014 o 8:35 pod hry
Beta Pillars of Eternity bude dostupná pre backerov v auguste

HRY > NOVINKY >

Štúdio Obsidian Entertainment prišlo začiatkom marca s herným stvárnením obľúbeného seriálu South Park, ktoré hráči zobrali prevažne pozitívne. V súčasnosti majú na zozname pripravovaných hier hneď tri tituly, no len jeden z nich sa dostane s najväčšou pravdepodobnosťou k hráčom ešte počas tohto roka. Touto hrou je samozrejme old-school RPG Pillars of Eternity, pričom autori pomaly začínajú dokončovať prípravy pre spustenie uzavretého beta testovania.

Projekt Pillars of Eternity úspešne odštartoval na Kickstarteri v októbri 2012, kde sa autorom podarilo vybrať takmer štyri milióny dolárov. V ich najnovšom oznámení predstavujúce hlavne nové postavy, no okrem toho tiež odhalili presný dátum spustenia uzavretej bety, ktorým je 18. august 2014. Prístup do bety mohol získať každý, kto prispel na Kickstarteri sumou aspoň 110 dolárov, čo z celkového počtu takmer 74 000 backerov je len zlomok. Presnejšie detaily o priebehu bety však zostanú záhadou do ďalšej aktualizácie na Kickstarteri, no rovnako nie je jasné, ako bude prebiehať plánovaný skorý prístup cez Steam Early Access. Nakoniec, vylúčené nie je, že bude spustený spolu s betou a teda tí, ktorí nestihli prispieť na Kickstarteri si budú môcť takýmto spôsobom prístup do bety zakúpiť, každopádne na potvrdenie alebo vyvrátenie tejto špekulácie si budeme musieť ešte pár týždňov počkať.

Ako posledné upresnili tiež vydanie DVD alebo Blu-ray diskov s dokumentárnym materiálom o tvorbe hry. Pôvodne mali byť tieto disky súčasťou zberateľskej edície, no kedže by do ich lisovania nestihli dodať kompletný materiál aj o samotnom závere vývoja, rozhodli sa, že upustia od tvorby fyzických diskov a namiesto toho vydajú rozšírenú verziu v digitálnej podobe, aby sa mohli s fanúšikmi podeliť naozaj o kompletný zážitok z tvorby hry od samého začiatku až po úplný koniec. Samozrejme, tých, ktorí si zaplatili za túto zberateľskú edíciu neukrátia o prídavný obsah a sľubované DVD/Blu-Ray nahradia iným bonusom.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18394)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk