Týždenník - návrat do druhej svetovej a k prvému stretnutiu s votrelcom

Tento týždeň sme sa do druhej svetovej vojny vrátili hneď dvomi recenziami a to na Sniper Elite III a Enemy Front a k tomu bol naznačený aj návrat do prvého Votrelca.

pridal saver 13.7.2014 o 22:16 pod hry
Týždenník - návrat do druhej svetovej a k prvému stretnutiu s votrelcom

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme sa do druhej svetovej vojny vrátili hneď dvomi recenziami a to na Sniper Elite III a Enemy Front. Zatiaľ čo poľský Enemy Front je v typickej budgetovej kvalite City Interactive a nepomáha mu ani Cryengine, Sniper Elite III sa oplatí zahrať, síce to nie je Wolfenstein, ale je to taktická akcia na decentnej úrovni tentoraz pridávajúca aj otvorené levely.

Z ďalších recenzii sme ponúkli hry na štýl klasického Xcomu - Xenonauts, retro detektívku Noir Syndrome, alebo už skutočne poslednú verziu Street Fighter IV. Nechýbal  PS Vita Pets, recenzia na Mind Zero z hardvéru sme sa pozreli na Logitech G502 Protheus Core

Zo zaujímavých videí pripravili fanúšikovia pohľad na Future FIFA, teda budúcnosť FIFA hier:

Z iných zaujímavých noviniek sa vám páčili Project Cars zábery v 4K, mody pre Watch Dogs meniace hlavnú postavu ako aj novú verziu The Worse modu, alebo aj zhrnutie postupného sa rozpadavania id softwaru, nakoniec utrpenie z množstva simulácii nám tento týždeň rozšíril Tree Simulator.

Zo zaujímavých ohlásení však prišlo odhalenie predobjednávkových misií pre Alien Isolation, ktoré budú dve a zavedú nás do pôvodného deja prvého filmu na lodi Nostromo a to aj s dabingom pôvodných hercov vrátane Sigourney Weaver.

Druhé veľké predstavenie spravil Gearbox, ktorý odhalil svoju multiplayerovú fps akciu Battleborn vyznačujúcu sa hlavne prepracovanými a odlišnými hrdinami, ale aj tým, že spojí fps akciu s MOBA štýlom.

Nakoniec Epic Games konečne plne odhalil svoju kooperačnú multiplayerovku Fortnite, ktorá vás zavedie na ostrov zombíkov, kde si budete stavať svoju pevnosť a obraňovať sa pred návalmi nepriateľov. Celé to bude v zábavnom štýle

Zaujímavé odhalenie spravili aj autori Driveclubu, ktorí ukázali dynamické počasie v tejto multiplayerovej racingovke, dynamické počasie bude mať určite aj titul k filmu Sharknado, ktorý určite nesmiete obísť ak sa vám páčilo toto extrémne béčko.  Nakoniec sa radšej pozrime ako sa robia skutočne vizuálne efekty do filmov, konkrétne tu do TV seriálu Game of Thrones.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19748)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk