Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame

Pripravte sa na jeden z najtaktickejších letov vášho života.

pridal roberto 14.7.2014 o 21:52 pod hry
Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame

HRY > NOVINKY >

Je Mighty Tactical Shooter iba ďalšou indie kópiou niečoho, čo už tu bolo v 80-tych a 90-tych rokoch? Rozhodne nie. Pauzovateľná 2D strieľačka z dielne Johnnyho Marshalla si na seba z praktických dôvodov berie vzhľad arkád rokov 80-tych, avšak prichádza nie len s vyšším rozlíšením, ale hlavne s úplne novými prvkami hrateľnosti. Po zastavení hry, čo budú hráči robiť často, sa otvára celá škála možností. Naplánovať sa dá streľba z rôznych zbraní - laserov, raketometov, gravitačných zbraní, mín a ďalších,ale to ešte nie je kľúčovým prvkom. Tým je až možnosť presne naplánovať dráhu každej strely a každej rakety a nakoniec aj pohyb lode samotnej.

Aby to hráči nemali až také ťažké a nemuseli každú situáciu absolvovať minimálne dvakrát, budú mať možnosť počas stopnutia predvídať najbližšie manévre nepriateľa, ale hra by aj tak mala patriť k tým náročnejším. Nie na rýchle prsty, ale na taktický um. K obranným schopnostiam budú okrem veľmi dobrej manévrovateľnosti lode patriť aj už spomenuté gravitačné zbrane, ktoré dokážu nepriateľské strely vychýliť z dráhy a dokonca ich nasmerovať k protivníkom samotným. Každá úroveň bude zakončená jedinečným bossom, ktorý si bude vyžadovať osobitý prístup, viac sústredenia pri príprave taktiky a možno pár opakovaných pokusov. Ďalším taktickým prvkom bude presúvanie energie medzi zbraňami, štítmi a samoopravovacím systémom lode.

Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame

Taktická strieľačka dostane aj jednoduchý príbeh. Skvelá vesmírna stíhačka je len testovacím prototypom. Pár vecí sa ale pokazí a neskúsený tím sa ocitá na podivnej, nepriateľskej planéte odkázaný iba sám na seba a loď, ktorá sa nikdy nemala dostať do naozajstnej akcie.

Mighty Tactical Shooter je dokončený zhruba na 50% a autori s ním prišli na KickStarter, odkiaľ by si radi odniesli pár tisíc, aby sa mohli začať príprave hry venovať naplno. Ak vás hra zaujala, ale máte pochybnosti, môžete si zahrať pre-alfa DEMO (Windows verzia).

Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame





Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame  Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame  Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame
Páči sa mi!






Mighty Tactical Shooter vyzerá ako arkádová strieľačka, ale prvý dojem klame
PC

Vývoj: Johnny Marshall
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk