Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom

Platformovka? Isteže. Side-scrolling strieľačka? Aj to. RPG? Samozrejme.

pridal roberto 15.7.2014 o 22:15 pod hry
Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom

HRY > NOVINKY >

Temporus je 2D adventúra, ktorá v sebe ukrýva niekoľko ďalších herných žánrov. Pri prechode z úrovne do úrovne sa nezmení len prostredie alebo náročnosť, ale často aj celá hrateľnosť. Jednoduchšie 2D spracovanie umožní do hry implementovať vesmírne bitky, prvky RPG i platformové pasáže. Počas hry si zacestujete v čase a popri posunoch v príbehu sa zoznámite aj s históriou celého univerza, pretože svet môžu pomôcť zachrániť aj staroveké artefakty, spomienky na dávno zabudnuté vojny a znovuobjavené primitívne technológie. Či už budete pilotovať medzihviezdnu bojovú loď alebo si oblečiete skafander a pôjdete si to s nepriateľmi vybaviť z očí do očí, vašou hlavnou úlohou bude pozbierať dôležité itemy a pokračovať v kampani.

Dej Temporus sa odohráva v niekoľkých odlišných prostrediach, vrátane rovnomennej domovskej planéty i hlbokého vesmíru. Pridáte sa k partii vesmírnych baníkov, ktorá sa pokojne venuje svojej každodennej práci. Všetkých prekvapí náhly poplach, služobná loď z nejakého dôvodu signalizuje hroziace nebezpečenstvo útoku. Nikto si takú správu nedokáže vysvetliť, takže všetci nasadáte do lode a uháňate späť na Temporus, planétu však objavíte už zničenú. Len vy a vaša posádka môžete zistiť, čo sa vlastne stalo.

Ako ste mohli počuť v traileri, autori sa chystajú vsadiť aj na kvalitný soundtrack a už sa predbežne dohodli s pár známymi skladateľmi, pričom ich najväčším úlovkom by asi bol Vince DiCola (Rocky IV). Na to by však titul potreboval dosiahnuť aj na dodatočný cieľ svojej KickStarter kampane, 5 dní pred koncom však Temporus iba bojuje o prežitie a ružovo to s ním nevyzerá.





Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom  Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom  Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom
Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom  Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom  Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






Oldschool hybrid Temporus pocestuje časom
PC

Vývoj: Firebelly Studios
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (0)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19880)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk