Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove

Tiež by ste chceli uviaznuť kdesi ďaleko od civilizácie, bývať v domčeku na pobreží, rybárčiť v modrej lagúne a roky sa vyvaľovať na pláži?

pridal roberto 16.7.2014 o 21:16 pod hry
Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove

HRY > NOVINKY >

Ó áno, stroskotať na opustenom ostrove spolu s niekoľkými príťažlivými slečnami, postaviť prístrešok, nájsť obývateľnú jaskyňu, pitnú vodu, vyrobiť si nástroje, rozložiť a udržiavať oheň, loviť zvieratá, váľať sa na pláži a mať konečne pokoj od školy a neskôr práce, to bolo vždy niečo pre mňa. Ťažko povedať, prečo Fudsine vymenil vysokoškoláčky v plavkách za kmeň primitívnych domorodcov, ale všetko ostatné by sa v hre malo časom objaviť.

Narozdiel od Robinsona Crusoa a Toma Hanksa ale nemusíte na ostrove vždy uviaznuť úplne sami, stroskotať sa predsa dá aj kooperatívne. Singleplayer kampaň začína stroskotaním lode a našou úlohou je prežiť na slnkom zaliatom ostrove ďaleko od civilizácie, zabývať sa a nakoniec (keďže domorodkyne nenaplnili očakávania) nájsť spôsob ako tropický raj opustiť. Kooperatívna kampaň ponúkne multiplayer pre maximálne 4 hráčov, upravený príbeh začne haváriou lietadla a na hráčov bude čakať odlišné finále.

Napriek príbehovým kampaniam nesie Marooned: Arcanus Island množstvo poznávacích znakov sandboxu a hráči sa budú môcť hrať na 16 kilometroch štvorcových otvoreného sveta. Sami budú musieť preskúmať piesočné pláže, hustú džungľu, temné jaskyne i vodné toky. Život na ostrove bude ovplyvňovať dynamické počasie i denný/nočný cyklus, ktoré budú mať vplyv na prostredie, teploty i divoké zvieratá. Ostrov je napríklad aj obľúbeným miestom korytnačiek, ktoré tu pravidelne kladú a zahrabávajú vajíčka, z ktorých sa jedného dňa vyliahne armáda mláďat trieliaca k hranici príboja. Nie len vtáctvo, ale aj my by sme sa v takých chvíľach mali tešiť na hostinu. Budeme sa tiež potápať v plytčinách okolo ostrova a pribudnúť by mali aj okolité ostrovčeky.

Jedným z prvých krokov po stroskotaní lode je výstavba skrýše na ochranu pred počasím, zvieratami i ľuďmi. Okrem výstavby by nemal chýbať ani craftovací systém, pátranie v ruinách starej civilizácie i logické hádanky. Primitívni domorodci sú vraj v podstate mierumilovní, ale nesmieme narušiť ich obrady či znevážiť tradície.

Arcanus je ešte v pre-alfa fáze, takže trailer ani obrázky, ako obyčajne, neukazujú konečnú kvalitu finálneho produktu. Malá skupinka autorov pri práci využíva CryEngine a jej prvým úspechom je získanie podpory od užívateľov Steam Greenlight.

(je vonka naozaj tak horúco, alebo ma počas písania zalieval pot pri pomyslení na rozpálené... zrnka piesku?)





Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove  Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove  Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove
Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove  Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove  Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






Marooned: Arcanus Island stroskotá na opustenom ostrove
PC

Vývoj: Fudsine
Štýl: Simulácia / Survival
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18483)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk