Týždenník - Utajený návrat na Mars v novej Doom hre

Bethesda excelovala tento týždeň, keď zabila prvú prezentáciu nového Dooma, tým že ju praktiky nikomu neukázala.

pridal saver 20.7.2014 o 21:52 pod hry
Týždenník - Utajený návrat na Mars v novej Doom hre

HRY > NOVINKY >

Bethesda excelovala tento týždeň, keď zabila prvú prezentáciu nového Dooma, tým že ju praktiky nikomu neukázala.  Nového Dooma videlo len pár stoviek návštevníkov Quakeconu, ostatní si musia počkať. Toľko k ich marketingu. Ale samozrejme ich musíme chápať, vydanie hry po toľkých rokoch vývoja môže ľahko skončiť fiaskom a chceli si zrejme overiť reakcie hráčov, či vôbec idú správnym smerom. Hru totiž nečakáme skôr ako budúci rok a teda majú ešte čas na ďalšie prerobenie konceptu. Viac sme o hre písali tu. Mimo teaseru k nám ani z výstavy viac materiálov o hre neprišlo.

Z iných zaujímavostí tohto týždňa sa prekvapivo z väzenia ozval generál Manuel Noriega, ktorý bez svojho vedomia zahviezdil aj v Black Ops 2 a zjavne sa mu nepáčilo, že ho hra vykreslila ako tyrana, teraz sa chce súdiť.

Ubisoft ohlásil novú Assassins Creed hru Memories pre iOS mobily a tablety. Hra však bude kartová RPG. Tie sú teraz v móde a možno bude stáť za vyskúšanie aj keď žiaľ zatiaľ len na obmedzenú ponuku mobilných systémov.  Keď spomíname assassina pridajme si aj nové video z Assassins Creed Unity ukazujúce parkourové prvky, ako aj gameplay a históriu revolúcie. Pripomína nám aj to, že Ubisoft stále neohlásil druhú oldgen Assassins Creed hru, zrejme stále rozmýšľajú či ju vydať, alebo či ju stihnú dokončiť.

Z herných noviniek sa nám predstavila zaujímavá DLC kampaň pre Sniper Elite 3, kde budeme hrániť Chuchilla, z racingoviek nám Crew na PC spúšťa beta test už v pondelok. V nových hier sa ukázal aj Tekken 7 a to prvým trailerom.

Tento týždeň vyšiel aj nový balík máp pre Battlefield 4: Dragons Teeth, ktorý priniesol mestské mapy určené na boje pechoty a sniperov a pridávajúci nový mod a nové zbrane. Viac sme si to už rozpísali v prvých dojmoch

Z technických noviniek sme tu mali prvé informacie o vydaní GTX 880 a 870 od Nvidie a rovnako od nich príde aj Shield tablet a Shield controller, kde tablet v sebe prinesie nový K1 čip s výkonom vyšším ako oldgen konzoly, či ho však hry využijú je otázne.

Mimo toho Microsoft predstavil svoj maskáčový gamepad a headset pre Xbox One, ktoré pre Call of Duty a Battlefield hráčov prídu v októbri. K tomu priblížil aj augustový update Xbox One, ktorý mu pridá ďalšie sociálne možnosti a 3D bluray podporu.

 Z recenzii sme sa pozreli na Tropico 5, zaujímavý indie titul Lifeless planet,  milú 2D adventúru Valiant Hearths: Great War, , indie hru Transistor, dojmy sme spísali so slovenskej RPG Shadows Heretic Kingdoms, a pridali aj recenziu na Memento Mori 2 a Monster Monpiece. Nechýbalo nové číslo Sector Magazínu





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk