The Last of Us: One Night Live predstavenie odhalilo bonusový koniec

Bonusovú scénu ku koncu The Last of Us Remastered napísal Neil Druckmann a pri jej predstavení poprosil každého, aby ju žiadnym spôsobom nenahrávali

pridal play3man 29.7.2014 o 13:08 pod hry
The Last of Us: One Night Live predstavenie odhalilo bonusový koniec

HRY > NOVINKY >

Ako ste pravdepodobne zachytili, včera sa v jednom divadle v San Diegu odohrala udalosť The Last of Us One Night Live. Tá preniesla hernú podobu The Last of Us na divadelné dosky, kde súčasťou boli okrem Neila Druckmanna aj hlavný predstavitelia Ellie, Joeala, Tess a ďalších - Troy Baker, Ashley Johnson, Merle Dandridge, Hana Hayes a Annie Wersching. Okrem samotného stvárnenia prestrihových scén pred živým publikom pôvodnými hercami si Neil Druckmann pripravil pre všetkých aj jedno prekvapenie. Špekulovalo sa o novej ukáže na Uncharted 4: A Thief's End alebo o prvom trailery na filmové spracovanie The Last of Us. Nakoniec to však bolo niečo celkom úplne iné. Neil Druckmann si totiž pripravil bonusový koniec k pôvodnej hre, ktorý sa odohráva o 4 roky neskôr. Pred tým než prišli na scénu každého poprosil, aby túto scénku žiadnym spôsobom nenahrávali a podľa všetkého ju taktiež nikdy oficiálne von ani nevypustia.

Vyzerá tak, že každý Neila poslúchol, kedže na internet sa zatiaľ nedostalo žiadne video s touto scénou, no za to sa objavilo hneď niekoľko opisov.

Ellie je u Tommyho vo svojej izbe a počúva hudbu cez iPod/CD prehrávač. V tom prichádza do miestnosti Joel a chce sa s Elie porozprávať. V ruke drží gitaru, na ktorú začne hrať a do toho spieva pesničku. Ellie sa k celej situácií stavia s odstupom, ako keby bola na Joela nahnevaná. Joel sa podelí s Ellie o vtip, ktorý pred tým povedal Ester - jeho priateľke: "Čo je zlé na konzumovaní hodín? Je to časovo náročné". Vtipu sa zasmejú, gitaru jej daruje a hovorí, že ju raz naučí na ňu hrať. Scéna končí tým, že Joel odíde z izby a Ellie sa chopí gitary a skúša niečo zahrať.

Neil Druckmann ešte pred začatím scény taktiež povedal, že je to rozlúčka s Joelom a Ellie. Je teda naozaj otázne, či sa vôbec ešte niekedy dočkáme pokračovania. Každopádne, ak si pamätáte na art, na ktorom je Ellie viditeľne staršia a hrá na gitare, po tejto scénke dáva omnoho väčší zmysel. Aj keď teda oficiálne ide stále iba o fan art jedného z artistov The Last of Us.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk