Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt

Zemiakový šalát za 52 tisíc dolárov. Ako asi bude chutiť?

pridal roberto 30.7.2014 o 12:56 pod iné
Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt

INÉ > NOVINKY >

Kickstarteru sa občas podarí pomôcť s financovaním naozaj dobrej veci a inokedy zasa získa peniaze a pozornosť podporovateľov i trochu horší projekt. No len raz za veľmi dlhý čas niekto dostane skutočne geniálnu myšlienku. Skvelý nápad, ktorý zmení svet a dejiny ľudskej histórie, tentokrát skrsol v hlave Zacka Browna. Skutočne geniálne veci bývajú spravidla tie najjednoduchšie a presne v tomto duchu Brown prišiel na KickStarter a svetu oznámil: "Idem urobiť zemiakový šalát!"

Na začiatku dlhej cesty ešte mladý vizionár nevedel, ako presne bude jeho produkt vyzerať. Vedel, že nepotrebuje nič viac, než pripraviť zemiakový šalát, no ešte nevedel aký, no a vlastne to nevie až doteraz. V dobe crowdfundingovej mu s výberom pomôže KickStarter.

Nádejný kuchár a veľký gurmán rozdelil svojich mecenášov do niekoľkých kategórií a začal s výberom skromných jednodolárových príspevkov, za ktoré sľúbil:

"S vašou pomocou sa mi podarí pripraviť naozajstný zemiakový šalát. Za Vašu podporu vám poďakujem na webovej stránke a počas prípravy zemiakového šalátu nahlas vyslovím Vaše meno!"

Už za 2 doláre ale môže každý dostať aj fotku talentovaného umelca priamo pri práci, za 5 sa zúčastní výberu ingrediencií a za 10 môže predstavenie sledovať prostredníctvom webkamery. Medzi obdivovateľov sa však dostanú aj čiapky, tričká a najštedrejší sponzori obdržia aj knižku s receptami.

Skvelá príležitosť byť súčasťou tak jedinečnej udalosti, akou príprava zemiakového šalátu nepochybne je, okamžite zaujala stovky a tisícky ľudí na celom svete. Skromný cieľ - $10 okamžite podľahol náporu rozvášneného virtuálneho davu. Na scénu museli nastúpiť dodatočné updaty a upgrady typu lepšej majonézy, tajného receptu od nefalšovaného šéfkuchára i väčšieho množstva zemiakov.

Ani to však lačných fanúšikov zemiakového šalátu nedokázalo zastaviť a besnenie pokračovalo prefinancovaním live streamu ($1000) a ďakovného videa ($1200). Prekonanie týchto medzníkov však iba naštartovalo niečo ešte väčšie.

Po dlhej úvahe a niekoľkých poradách s odborníkmi z oblasti IT technológií, kulinárstva a interiérového dizajnu dospela nová veličina šoubiznisu k vážnemu rozhodnutiu. Jeho kuchyňa nedokáže poňať projekt takýchto rozmerov, preto je nutné akciu presunúť do veľkej haly. V najbližšom čase teda môžeme očakávať správy o najväčšej šalát-párty v histórii ľudstva. Zemiakový šalát Zacka Danger Browna má rozpočet 52 938 nejedlých amerických dolárov a do konca mu zostávajú ešte stále 3 dni..





Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt  Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt  Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt
Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt  Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt  Zemiakový šalát, najšialenejší úspešný Kickstarter projekt
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk