Elite: Dangerous spúšťa oficiálny beta test

Do vesmírneho simulátora sa dá teraz dostať za polovičnú cenu, ubudlo bugov, pribudol obsah a dostali sme aj nový trailer.

pridal roberto 31.7.2014 o 17:57 pod hry
Elite: Dangerous spúšťa oficiálny beta test

HRY > NOVINKY >

Tím Davida Brabena včera urobil ďalší veľký krok na ceste k plnému vydaniu Elite: Dangerous. Simulátor vesmírnych dobrodruhov, bojovníkov a obchodníkov ukončil prémiovú fázu beta-testu a presúva sa do fázy "Beta 1". V prvom rade je hra pripravená privítať nových hráčov a znižuje cenu z astronomických 120 eur na podstatne lákavejších 60 eur. To samo o sebe naznačuje, že pokým prémiová fáza bola určená len najnedočkavejším fanúšikom, teraz sa už dostáva do oveľa hrateľnejšej fázy, určenej širšiemu publiku. Nových záujemcov láka aj trailerom.

Nový update odstraňuje viacero bugov a vesmír rozširuje o ďalších 55 hviezdnych systémov. Hráči tak majú teraz k dispozícií priestor o objeme 38 000 kubických svetelných rokov (321 758 x 1050 litrov). Nové systémy začali brázdiť aj dve nové lode - ťažký stíhač Viper a stredne veľká obchodná loď Lakon Type 6. Pri ich testovaní si už treba dávať pozor na spotrebu paliva, no s pristávacími manévrami vám pomôže nový autopilot. Ďalším významným krokom je zavedenie funkčného obchodného modelu a podstatne funkčnejší je už aj multiplayer. Ten dostal friend listy, matchmaking, možnosť hrania v súkromných skupinách i textový a hlasový chat. Kompletný zoznam nájdete na stránkach štúdia Frontier.





Elite: Dangerous spúšťa oficiálny beta test  Elite: Dangerous spúšťa oficiálny beta test  Elite: Dangerous spúšťa oficiálny beta test
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk