V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie

Nezávislé štúdio pripravuje peknú "16 bitovú" taktickú platformovku, v ktorej preberiete kontrolu nad hneď dvoma postavami.

pridal roberto 1.8.2014 o 18:35 pod hry
V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie

HRY > NOVINKY >

Jedna z najkrajších platformoviek v štýle prvej polovice 90-tych rokov vzniká v nezávislom štúdiu GUTS Department. V Aegis Defenders nás autori zavedú do rozpixelovaného sveta Elam, ktorý stojí na ruinách pradávnej vyspelej civilizácie. Väčšina vedomostí sa však stratila kdesi v prúde času a na pár kúskov vyspelých zbraní sa pozerá ako na vzácne magické predmety. Keď sa ich však zmocní nenásytné Impérium, dvojica dobrodruhov môže svoju mierumilovnú dedinu ochrániť jediným spôsobom - objaviť v ruinách starého sveta zbraň ešte mocnejšiu.

Hneď dva hlavné charaktery sú základom taktickej výzvy. Každý zo zohranej dvojice lovcov pokladov má iné schopnosti a počas hrania budete prechádzať od ovládania jedného k druhému a zase naspäť. Náročnejšie časti úrovní si teda budú vyžadovať nie len dávku predstavivosti, ale aj perfektné načasovanie. Aby však úlohy neboli až príliš náročné, dostanú charaktery aj pasívne schopnosti.

Starý Bart je inžinier, vyzná sa v prastarých artefaktoch a môže na bojisku rozmiestňovať obranné veže, bariéry i drony. V boji dáva prednosť poriadne veľkému kladivu a jeho pasívnou schopnosťou je oprava okolitých poškodených zariadení. Na cestách mu nerobí spoločnosť nikto iný než Clu, jeho vnučka (áno, dievča, aj keď tak nevyzerá). Clu je lovkyňa a špecializuje sa v boji na diaľku, kušiach i brokovniciach, ale zručné prsty je umožnia aj prípravu smrtiacich pascí. Jej pasívnou schopnosťou je automatická streľba, takže ju môžeme použiť aj ako mobilnú streleckú vežu.

V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie

Hra sa ešte len včera objavila na KickStarteri a už má vyzbieraných takmer 40 000 dolárov. Neúspech kampane teda nehrozí, no hra by si iste zaslúžila dosiahnuť aj na pár dodatočných cieľov, medzi ktorými nájdeme port pre PlayStation 4 a Wii U, lokálnu kooperáciu i alternatívne povolania mních a zabijak. Momentálne je hra pripravovaná pre platformy PC, Mac a Linux.





V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie  V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie  V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie
V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie  V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie  V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






V Aegis Defenders mágiu nahradia prastaré technológie
PC

Vývoj: GUTS Department / GUTS Department
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk